Разгледай снимките. На коя се спря погледът ти най-дълго? Коя

...
Разгледай снимките. На коя се спря погледът ти най-дълго? Коя
Коментари Харесай

Тест: Перoтo, коeто избереш, показва какъв човек си

Разгледай фотосите. На коя се спря погледът ти най-дълго? Коя те притегля най-силно? А в този момент виж какво значи отговорът ти...

Ако изборът ти е фотография #1, да си водач е в кръвта ти. Умееш да водиш другите, и то освен с думите си, а с образеца си. Отличаваш се със мощната си харизма и хората те следват с подготвеност. Винаги мислиш няколко хода напред и това ти оказва помощ да си квалифициран във всяка обстановка. Притежаваш комбинативен разум и взимаш решения бързо. Ето за какво останалите се доверяват на преценката ти и същински почитат мнението си.

Ако изборът ти е фотография #2, ти несъмнено си „ екипен състезател ”. Умееш да се вписваш, умееш да работиш и да съжителстваш в симбиоза с другите, само че още по-важното е, че умееш да изграждаш към себе си атмосфера на естетика и съгласуваност. С теб хората се усещат вкъщи си. Затова търсят компанията и близостта ти. Сами споделят с теб паниките, проблемите, даже тайните си и търсят поддръжката ти. Защото знаят, че постоянно могат да се облегнат на рамото ти и да изискат помощта ти.

Ако изборът ти е фотография #3, ти си индивидуалист по душа. Не искаш да ръководиш, нито да бъдеш управителен. За теб най-важна е персоналната независимост. Неограничеността. Възможността да правиш нещата, които обичаш,без да се отчиташ пред някого и без да искаш доклад от някого. Често се вглъбяваш в себе си, с цел да търсиш отговорите на въпросите, които са в сърцето ти. Роден иноватор си. Приемаш границите единствено с цел да доказваш, че мога да бъдат надскочени. Мислиш друго, усещаш нещата друго, живееш друго... И с помощта на хора като теб, светът е друг.

Източник: дама.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР