Razer анонсира своя геймърски телефон Razer Phone 2: второ поколение

...
Razer анонсира своя геймърски телефон Razer Phone 2: второ поколение
Коментари Харесай

Razer Phone 2 е официален на цена 800 долара

Razer анонсира своя геймърски телефон Razer Phone 2 : второ потомство мобилно устройство, което си слага за задача да измести Apple , когато става въпрос за най-хубавата платформа за съвременни мобилни игри.

Апаратът на стойност 800 $ има 120Hz екран и 8 милисекунди време за реакция. Това го прави по-бързо от конкурентните iPhone XS и XS Max на Apple, когато приказваме за освежаване на екрана за бърз геймплей. Самата резолюция е 2560х1440 пиксела. Новият екран е 5.72-инчов IGZO LCD екран с 50 % по-висока бляскавост. Процесорът е Snapdragon 845 , има и водно изстудяване.



Цялата концепция е да получите конзолно качество на игрите на смарт телефон с 30 % по-висока продуктивност от тази на неговия предходник.

И да, доста добре знаем, че конзолен гейминг на мобилни устройства няма и не може да има . Пазарът е залян от P2W отпадъци и нито един телефон не може да промени този изопачен формат.

Razer има над 50 милиона потребители-геймъри , което кара компанията да мисли, че някои от тях ще пожелая телефона.

„Голямата причина зад Razer Phone 2 е геймингът за флагмани. Razer Phone завладя пазара и съм извънредно разчувствуван да показва Razer Phone 2″, разгласи изпълнителният шеф на компанията Мин-Лян Тан.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР