Разединени от парите, обединени от човечността – първият дуел в

...
Разединени от парите, обединени от човечността – първият дуел в
Коментари Харесай

Голяма победа на хомо дуела във „Фермата“! Шоуто напуска…

Разединени от парите, обединени от човечността – първият двубой в риалитито „ Фермата: Нов свят “ приключи с епохалните 10:0 за Иван Милин, само че бедняци и чорбаджии взеха решение да оставят в шоуто Тихомир Рангелов.

Балканският първенец по културизъм изгуби борбата за място в надпреварата за 100 000 лева, само че получи невиждания късмет да остане от продуцентите.

„ До в този момент не се е случвало човек да си тръгне още на втория ден от старта на предаването. Даваме ви опция да решите ориста на Тихомир като гласувате като римските цезари в античността “, оповестиха Иван и Андрей.

При подаден сигнал двата тима подвигнаха палци нагоре, като най-високо вдигнат бе този на Милин. При чорбаджиите от избор се въздържаха Паулина Ванегас и Ивайло Шопски. „ Това е непочтено! “, разгласи Тихомир с треперещ от неспокойствие глас, след което под бурните аплодисменти на чорбаджии и бедняци одобри да продължи играта си във „ Фермата “.

Първият двубой в пети сезон на шоуто бе провокиран от хомофобията на Иван Милин, който още след стартовата игра „ Алманах “ призна, че е сбъркал в преценката си за Тихомир.

„ Трябваше да дойда във „ Фермата “, с цел да схвана, че както има положителни и неприятни хора, по този начин има положителни и неприятни гейове. Момчето е готино и в случай че всички гейове са като него, нема да имам срещу тех! “, съобщи предприемачът от Разлог.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР