Раздялата с някого винаги е труден и болезнен процес, който

...
Раздялата с някого винаги е труден и болезнен процес, който
Коментари Харесай

Защо не трябва да следвате бившия си в социалните мрежи

Раздялата с някого постоянно е сложен и мъчителен развой, който постоянно ни води до небрежни действия, в това число следване на обществените мрежи на някогашния сътрудник.

Психолози разкриха за какво този табиет е нездравословен и даже рисков. Интернет е дал на човечеството доста благоприятни условия - образование от разстояние, другарство, нови другари, работа. Технологичният прогрес обаче ни даде и по-голям достъп до информация, която от време на време желаеме да използваме за други цели, в това число шпиониране на някогашен сътрудник.

Повечето мрежови шпиони добре знаят, че това, което вършат, е неправилно и че няма потребност от това. Те обаче не могат да създадат нищо независимо, защото са основали избрана взаимозависимост, която им пречи да преодолеят този завладяващ и доста нездравословен табиет. Дори фактът, че шпионажът пречи на живота, развиването, времето, не им пречи да имат мощно предпочитание да схванат какво се случва в живота на някогашния им сътрудник. Невъзможността да се наруши този табиет е една от най-честите аргументи, заради които дамите се съветват с психолог - „ интернет наблюдението “ пристрастява, до момента в който възприятието за самотност понижава, нараства сложността и осъзнаването на личната им безполезност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР