Раздялата с любим човек след определена възраст е трудно решение,

...
Раздялата с любим човек след определена възраст е трудно решение,
Коментари Харесай

За раздялата, любовта и новото начало, когато младостта си отива

Раздялата с обичан човек след избрана възраст е мъчно решение, постоянно последвано от сложен интервал. Някои по този начин и не съумяват да я преодолеят. Други не престават с гордо вдигната глава. Трети пристъпват страхливо напред, само че без религия и с чувството, че любовта за тях е свършила вечно. Когато към този момент си минал 40-те и когато имаш деца ситуацията е надалеч по-неприятно от това, когато се окажеш самичък на 25, даже на 30. Всъщност, ние имаме способността да го вършим още по-неприятно и даже ужасно. И страшното идва тъкмо с оня миг, в който решаваш, че не искаш да търсиш някого още веднъж, тъй като към този момент си на възраст и тъй като имаш прекалено много други задължения, с цел да си позволиш свободно време, в което да се влюбиш още веднъж. Една от най-големите неточности в живота ни. Точно тази. Защото вместо събитията да ни лимитират или каквото и да е друго - ограничаваме се ние самите. Затваряме се

Преди да позволите това да се случи с вас, помислете върху следното:

Какво е по-различно в този момент?

Възрастта - белким смятате, че няма други такива като вас? Или че не е допустимо да се влюбят във вас в този момент, когато към този момент бръчиците са факт, а изтощеният тип заран плаши даже вас самите? Напротив. Точно в този момент може да откриете най-голямата и същинска обич. Онази, която не гледа първо лицето ви, а мечтае само за сърцето ви. За същността ви. Защото постоянно на 20 се влюбваме в „ повърхността “, без да сме разбрали изцяло същността на индивида до нас. След 30 сме надалеч по-опитни и знаещи какво желаеме, по-самоуверени и потвърдили се в съвсем всяко отношение. Веднъж станали майки, можем да се похвалим с надалеч повече увереност, мощ и храброст. Поне по-голямата част от нас. Факт е, че не дребна част от мъжете бягат от мощните и самоуверени дами, знаещи по какъв начин да се оправят сами, само че ние не търсим подобен, нали? Страхливци не ни трябват. А след 30те и огромна част от мъжете осъзнават какво в действителност желаят. Затова, спрете с мислите за това на какъв брой години сте и помислете за това какъв брой доста може да предложите на един мъж от своя житейски опит. А в подмяна сигурно ще получите, когато откриете Него.

Мисленето - „ късно е да се занимавам с любовни истории “, „ хората иска ми се смеят “, „ по какъв начин ще го обясня на детето/децата? “, „ ами, в случай че още веднъж не се получи? “, „ нямам задоволително време за сходни завършения “. Познати ли са ви тези мисли? Нормално е да минават непрекъснато през главата ви. Не е добре обаче да им вярвате, тъй като по този начин се обричате на самотност, която не заслужавате. Помислете още веднъж. Вие „ не се занимавате с любовни истории “, а желаете да бъдете обичани, като всяко обикновено човешко създание. Хората въобще не ви интересуват с техните отзиви, тъй като те са безчет и в случай че би трябвало да се вслушате във всяко едно, по-добре влезте в манастир. По-лесно от това да обясниш любовта на дете няма. Децата са толкоз чисти и почтени създания, които се радват на всеки момент любов, че надали няма да схванат желанието ви да имате сътрудник. Разбира се, това не трябва да се случва за сметка на тях. Те си остават най-важното в живота ви, само че отвън грижата, вниманието и игрите, които им дължите, имате потребност и от време за себе си. А това също би трябвало да им го обясните. Повярвайте, когато подхождате намерено, говорите доста и за момент не спирате да им показвате обичта си, съвсем няма метод да срещнете опозиция от тяхна страна. Относно времето- това е единственото, за което бих се съгласила с вас. Времето не стига. Особено, когато си по през целия ден на работа, а вечер би трябвало да помислиш за вечерята, чистите облекла за идващия ден, както и да заделиш време, с цел да видиш и чуеш децата си. Но…онзи, който ще срещнеш няма да има проблем с неналичието ти на време, а ще те разбере и даже ще направи по този начин, че да намериш такова за вас. Един мъж, който ви обича, ще одобри всичките ви задължения и проблеми като свои и ще направи всичко допустимо, с цел да „ построи “ живота си с вас по най-хубавия метод. Ако не го направи и непрекъснато ви мрънка, че нямате време за него или че няма да се получи, просто не се занимавайте. Не влагайте старания във връзка, която стартира по този метод. Началото на една връзка постоянно може да предскаже и края й.

Изборът - изменени сте. Разбираемо. И в никакъв случай няма да върнете нито възрастта си, нито мисленето си. Едно, обаче можете да извършите и то е да изберете. Много е просто. Да избереш да останеш самичък и един ден, когато децата отлетят всяко в своята посока, да бъдеш в действителност уединен или да се погледнеш в огледалото и да си кажеш, че нищо не се е трансформирало и че както на 25 си заслужавала щастието, по този начин го заслужаваш и на 35. Както преди си го търсила, по този начин и в този момент ще го търсиш. Както преди си се оправяла за среща и си чакала с неспокойствие мига, по този начин и в този момент ще го правиш. Това, че си станала по-разумна, деликатна и внимателна, надалеч не значи, че ще бъдеш до толкоз рационална, та чак скучна и до толкоз деликатна, та чак страхлива. Правете разлика сред вардя се и опасявам се, сред искам и желая непременно. Помнете, че единствено, когато пожелаете красивото и положителното за себе си, и ще го получите. Ако обаче го желаете непременно и прибързано насилвате една връзка или скачате с двата крайници в живота на първия срещнат, няма да бъдете задоволени и няма да получите най-ценното, което може да имате. И не на последно място- бъдете малко луди, даже на 35 или 40. Защото никой не харесва прекомерно уравновесени и праволинейни дами. Ако не можете да си поискате коктейла с приятелки в петък вечер или лудият смях до зори, не можете да поискате и живота в цялостната му хубост.
Няма значение на какъв брой сме. Всяка възраст има своята хубост и своята позиция и това няма по какъв начин да е другояче. Гледната точка на любовта обаче е една- в случай че я поискаш, ще я имаш. Ако се затвориш вкъщи с размъкнатата си тениска и следващия малоумен сериал, може и да се влюбиш…, само че в някой артист, в някоя заблуда, в сурогат...

Във всичко можеш да загубиш религия. В любовта - в никакъв случай.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР