Раздялата на Венелин Петков с Николета Маданска става все по-скандална.

...
Раздялата на Венелин Петков с Николета Маданска става все по-скандална.
Коментари Харесай

Що за мъж, що за баща?! Венелин Петков остави Николета и двете им деца без дом


Раздялата на Венелин Петков с Николета Маданска става все по-скандална. Двамата не са дружно от няколко месеца, само че по-шокиращото е какъв мъж и татко се оказа някогашният шеф в БТВ.

Очевидно на Венелин не му пука къде и по какъв начин ще живеят децата му, тъй като не им е оставил просторната си къща в Бистрица. Николета и синовете им сега живеят при родителите на журналистката в „ Лозен ”.

Спортната кореспондентка е принудена да отглежда двете си невръстни деца в много по-тясно пространство от това, на което е привикнала и което й е нужно. Петков обаче бил безапелационен, че няма той да се изнесе, защото къщата е негова.

Много татковци оставят фамилния дом на майката след раздялата, защото тя отглежда децата им. Венелин обаче не бил от тях, при него егоизмът бил в големи количества, той е и в основата толкоз късно да сътвори семейство.

Николета не желала къщата на Петков, макар че в случай че заведе дело, може и да я получи до навършването на пълноправие на дребния й наследник, тъй като няма недвижима благосъстоятелност на свое име. Тя просто била доста разочарована от Петков като мъж и като татко.

Журналистът въобще не обръщал внимание на децата си, до момента в който още били семейство. Постоянно бил вкиснат поради уволнението от БТВ и намалелите му приходи. Често крещял на жена си, не й помагал по никакъв метод в грижите за дребните и всичко това доста огорчило футболната дъщеря.

Ники била сломена, че въобще не е познавала Петков и той се оказал изцяло друг човек от това, което тя си е мислила, че е. Тя го смятала за сериозен мъж, който ще се грижи за фамилията си и ще го поддържа, а всичко това рухнало след появяването на децата, когато отговорностите се нараснали.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР