Раздялата на вече бившето семейство Петканови трябва да бъде за

...
Раздялата на вече бившето семейство Петканови трябва да бъде за
Коментари Харесай

Въпреки раздялата: Алекс Богданска и Дани Петканов се събраха, празнуват странна годишнина

Раздялата на към този момент бившето семейство Петканови би трябвало да бъде за образец за всички родни ВИП-ове. Двамата оповестиха по цивилизован метод, че ще се развеждат, като не оставиха никакъв късмет за тълкования и лъжливи вести по медиите.

Нещо повече - двамата са запазили положителните връзки между тях и го демонстрираха преди часове. А мотивът е повече от чудноват - годишнина от тези ринопластика, направила носовете им най-известните носове в републиката.

Виж още: Любовта им отива: Анси и Марти от " Един за различен " по-влюбени от всякога 

 https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

За срещата се похвали Лудия кореспондент, който качи фотография на двамата с лекаря, направил интервенциите. Дани Петканов е безапелационен и през днешния ден - удовлетворен е от интервенцията! 

 https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

" Най-хубавото нещо, което съгласно мен, човек може да направи, когато има някакъв комплекс е да одобри себе си подобен, какъвто е и да осъзнае, че значимостта, която придаваме на комплексите си е неведнъж по-висока от това, което другите хора виждат. Те не виждат действително нашия комплекс, а по-скоро усещат несигурността у другия, подбудена от комплекса ", разсъждава Петканов.

Моделката беше много по-обрана онлайн. Тя показа стори със фотографията и сбито написа, че е предходна една година от ринопластиката.

Виж още: Скандалът продължава: Джизъса не потърсил сина си за ЧРД! Златка за раздялата с Карен 

За Богданска часовете преди тази среща сигурно са били по-вълнуващи. В профила си тя се похвали с букет от толкоз доста рози, че евентуално единствено този, който го е поръчал, знае какъв брой на брой са:

 https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Това, несъмнено, ни върна в лятото на тази година, когато моделката получи 10 букета от по 100 рози, до момента в който беше на отмора в Гърция. Така и не стана ясно от кого. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР