Раздялата на Саня Борисова и Ники Илиев се случи преди

...
Раздялата на Саня Борисова и Ники Илиев се случи преди
Коментари Харесай

Саня Борисова и Ники Илиев си простиха! Няма да повярвате как преодоляха разочарованието...

Раздялата на Саня Борисова и Ники Илиев се случи преди две години. Стана известна на феновете им много по-късно, само че освен поради това продължава да ги вълнува. Актьорите, които бяха дружно съвсем 10 години, през днешния ден са другари и даже си оказват помощ, научи HotArena.

Пътят от разочарованието, взаимното пострадване при разлъката не бил нито елементарен, нито къс, загатвали са и двамата. И очевидно е по този начин, тъй като Саня май към момента не е подготвена за нова връзка. Съсредоточила се е върху себе си и сбъдването на фантазиите си. Ники също се е концентрирал върху работата си, а неотдавна показа, че е станал по-отворен към света и май всичко в него, в това число нова обич.

„ Истината е, че претърпях огромен потрес и ми трябваше дълго време да се събера още веднъж. Приключих десетгодишен брак и работни връзки, в които влагах цялата си сила. Така съм възпитавана, не толкоз от родителите ми, колкото в обществото се проповядваше, че дамата би трябвало да влага всичко в името на това съюзът сред нея и брачният партньор й да се развива. Когато се разделих с тези схващания, се почувствах преродена ”, споделяла е Саня.

Със сестра си Рене, която живее в Дубай, и постоянно са се подкрепяли, нееднократно обсъждали истината, че е хубаво човек да е в естетика със себе си. Да не усеща празнина, която да бъде запълвана от някого, и тогава би могъл да имаш пълноценна връзка. И тя ще е бонус, а не потребност. За задачата би трябвало да поставиш себе си преди всичко, да се обичаш, да си задоволен от себе си и живота си. Тогава не би приел сътрудникът ти да се държи с теб по метод, който ти не се държиш със себе си. Ще избереш някой, с който взаимно се „ издигате ”. Именно с това прекрояване на личността си се е заела Саня.

„ Беше ми в действителност много мъчно, само че с времето от ден на ден правя оценка случилото се. Трябвало е да стане. Чувствам се добре, щастлива съм, върша неща, които обичам. Това ми е най-важно. Имам доста другари. Дори с Ники сме другари ”, показа актрисата откакто напусна риалитито „ Фермата ”. Участието й в шоуто е измежду огромните промени, които тя „ прегърна ” без боязън след раздялата с Ники Илиев. Затова не е изненада, че след приключението си във „ Фермата ” актрисата посочи, че към този момент не се тормози да бъде себе си.

Малко след раздялата с режисьора-актьор, с който имаше и общи планове, Саня стартира да тренира тай-чи. „ Това китайско бойно изкуство ме зарежда с сила и поддържа тялото и духа ми здрави. А също по този начин ме въодушеви да напиша новия си сюжет за фентъзи филм, който приключих това лято, и ми следва да осъществявам ”, похвали се актрисата.

В момента тя и съидейниците й са в стадий на събиране на екип. „ Това ще е първият фентъзи филм, който обаче не цели да се мери с холивудските от този род, като, несъмнено, ще се постараем и в тази посока, а разчита най-много на бездънен и логичен сюжет ”, показа с ентусиазъм Саня тези дни. Актрисата е щастлива, че от този сезон е част от трупата на спектакъл „ Възраждане ” и с неспокойствие чака нови функции. Към Ники Илиев тя към този момент не таи засегнатост, личи във всяко нейно изявление, в което Саня показва философска позиция. „ Безброй доста неща, даже не преставам да изучавам от него и от всеки човек, който е част от живота ми за малко или за по-дълго ”, споделя актрисата. Сред значимите неща, които е научила от Ники Илиев, е това да бъде по-балансирана и сдържана, какъвто е той.

Саня въпреки всичко признава, че трябвало да прояви доста мощ, с цел да може през днешния ден с Ники да имат съгласие и същинско другарство. „ Избирам да пребивавам живота си естествено, да се веселя и благодаря за всичко, което ми се случва. Намерението ми е да се развъртвам, както в специалността си, по този начин и в персонален проект, без обаче да го върша самоцелно. Пожелавам си да срещам, поддържам връзка и сътворявам изкуство с хора, които ценят и обичат себе си, другите и взаимното творчество ”, въодушевена е Саня след огромната смяна в живота си.

Ники Илиев също признваа, че първоначално по никакъв начин не им е било елементарно и днешното им другарство коствало много старания. След раздялата той станал по-екстровертен, излизал и пътувал повече. Е, продължава да е все по този начин съсредоточен върху работата си, както и преди. „ Трудно се стига до такова решение. Не е нещо, което човек взима изведнъж и нормално сходни решения не би трябвало да се взимат за един ден. Ние бяхме съвсем 10 години дружно, което е много съществено... Аз към момента желая тя да е щастлива и сме в положителни връзки, за благополучие към този момент. Надявам се по този начин да продължи ”, искрено показа Ники при последната си медийна изява.  Той призна, че при започване на раздялата посред им имало отчуждение, което било разумно, когато и двамата са засегнати. В един миг, когато към този момент страстите им се поуспокоили, създали крачки към помирение и другарство. Ники Илиев също приема метафизичен раздялата и през днешния ден счита, че е научил уроците си от нея, написа Уикенд.

„ Открих, че би трябвало да съм повече мъж на място и да съм по-малко реактивен и този, на който би трябвало повече да се разчита. Явно може би съм правил неточности в предишното, което по някакъв метод, минавайки трансформацията сред момче и мъж и така нататък, не съм ги откривал. Някои неща са убягвали. Жената е по-нормално да е по-емоционална. Тя е тази, която има потребност от протекция и така нататък Може би не съм давал задоволително. Всеки си има своите неточности. И аз коства ми се, че си взех поуките. Надявам се да ги удържа ”, прям е Ники Илиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР