Раздялата на певицата Шакира и футболиста Жерар Пике бе една

...
Раздялата на певицата Шакира и футболиста Жерар Пике бе една
Коментари Харесай

Испански журналист: Шакира и Пике бяха в отворена връзка преди да се разделят

Раздялата на певицата Шакира и футболиста Жерар Пике бе една от най-коментираните в светския живот. Двамата сложиха завършек на връзките си, откакто Пике изневери на певицата с по-младата Клара. Испанският публицист Хосе Антонио Авилес обаче твърди, че Пике и Шакира са били в отворена връзка през последните три години преди да се разделят, написа " Дейли мейл ". 
Прочетете още
" Има съглашение, в което " ти правиш каквото искаш, а аз - каквото желая ", само че пред медиите ние към момента сме двойка ", съобщи той за хипотетичното им заричане, съгласно " El Nacional de Catalunya ". Смята се, че изказванията за отворена връзка идват от близкото обграждане другари и семейство на Пике, защото мнозина от тях са били изумени от обвиняванията в невярност.

" Обкръжението на футболиста бе ненадейно от изказването на Шакира ", добави Авилес.

" Той е бил сърдит, когато е схванал за това от пресата ".

Колежката на Хосе, журналистката Пилар Видал пък разяснява: " Пике не желае да се спекулира, че повода за раздялата е невярност. Той беше сюрпризиран от думите на брачната половинка си, тъй като тя е тази, която поема самодейността да приказва първа ".

Припомняме, че след грандиозната разлъка и множеството последвали кавги, Шакира се реалокира в Маями с двете си деца - Милан и Саша. През юни предходната година колумбийската певица удостовери в Инстаграм, че към този момент не е с Пике. Това, което написа бе: " Със страдание удостоверяваме, че пътищата ни се разделят. За положителното на децата ни, които са наш главен приоритет, ви молим да почитате персоналния им живот. Благодарим ви за разбирането. "

Преди дефинитивно да завърши всичко сред тях испанско издание заяви, че двойката живее настрана от седмици, откакто попзвездата е изгонила Жерар от фамилния дом. Още оттогава Шакира е била взела решението да се раздели с него, съгласно журналистът Емилио Перес, предаде Дир.бг. 

По-късно по време на изявление, обещано за октомврийския брой на списание ELLE, тя разкри какъв брой сложен е бил животът ѝ, откакто връзката ѝ с футболиста се е разпаднала.

" Наистина е мъчно да се приказва за това, за първи път разясня тази обстановка в изявление. Запазих безмълвие и просто се пробвах да преработя всичко. Трудно е да се приказва за това, тъй като към момента го претърпявам, и тъй като съм в очите на обществеността, и тъй като раздялата ни не е като елементарните такива. "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР