Раздялата на миналия месец, а вероятно и на годината е

...
Раздялата на миналия месец, а вероятно и на годината е
Коментари Харесай

Вярва ли Ирина Шейк още в любовта

Раздялата на предишния месец, а евентуално и на годината е тази на Брадли Купър и Ирина Шейк . Да дискутираме аргументите за нея става все по-безсмислено, тъй като явно двамата са решени да продължат живота си един без различен.

Докато Брадли избра да се скрие от светския звук, Ирина единствено си намира комфортен мотив да накара всички да приказват за нея. След предизвикателните фотоси от екзотичната си почивка, в този момент хубавицата ни предизвика с обществена изява.

Вчера, 30 юни, Шейк участва на провелия се в Ню Йорк WorldPride и искаше всички да схванат за това. Тя от години поддържа ЛГБТ обществото и не пропусна да го направи и този път.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Юни 30, 2019 в 3:36 PDT

Моделът театралничи в предизвикателни пози, обградени от свои другари. Тя бе част от " тима " на Burberry и облече бяла тениска с дъга (символа на ЛГБТ обществото) и логото на марката, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Юни 30, 2019 в 2:00 PDT
 Брадли Купър, Ирина Шейк и попечителството на щерка им
Големият проблем на Брадли Купър и Ирина Шейк

Семейната война стартира

Но един различен факт ни направи по-голямо усещане. На фотосите от парада, които показа в Instagram, Шейк добави, че " любовта е отговорът " . Явно не е изгубила вярата си в нея все пак, което й се случи в последно време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР