Раздялата на Диана Любенова с мъжа й Лес Уелдън й

...
Раздялата на Диана Любенова с мъжа й Лес Уелдън й
Коментари Харесай

Диана Любенова разцъфна след развода

Раздялата на Диана Любенова с мъжа й Лес Уелдън й се отразява повече от чудесно.

Откакто е скъсала с американския кинопродуцент, водещата на „ Тази събота и неделя” е възвърнала тогавашната си топ форма и още веднъж е красива и секси. В момента тя отново е почтена за корица на „ Плейбой” и нищо чудно да получи от Любен Дилов оферта за трета своя фотосесия за мъжкия сексуален вестник.

Преди няколко дни папараците ни снимаха актрисата да ръси съблазън напът за Малкото НДК, където се обитава Би Ти Ви. Видимо вталена, звездата вървеше с високо вдигната глава по тротоарите и паркингите. В дясната си ръка тя държеше калъф с костюм – тоалета й за идващия пряк ефир.

Пременената в бели панталони, дънково яке и маркови маратонки, Диана криеше очите си под очила с тъмни стъкла. Причината да носи очила обаче не бяха изтощени клепачи или боязън от слънчеви лъчи, а желанието й да си придаде още по-изискан тип.

Любенова и Уелдън завършиха връзката си в края на 2018-а. Преди това към година двамата бяха в извънредно обтегнати връзки, напомнят осведомени. И до през днешния ден водещата на Би Ти Ви не е оповестила публично, че има фрапантна смяна в персоналния й живот, само че Лес е трансформирал статуса си на самостоятелен на страниците си в Интернет.

Трусовете, които Диана преживяваше в фамилията, се отразяваха зле на визията й. Отдавна трансфериралата 40-те видинчанка подпухна и се сбръчка, а гримьорите на предаването й трябваше да харчат големи количества декор дьо загар, с цел да я разкрасяват за пред камера. Сега обаче макиаж на Любенова към този момент съвсем не й е необходим – разделилата се с мъжа си актриса наподобява свежа и подмладена, а е и доста отслабнала, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР