Раздялата между Ювентус и Миралем Пянич изглежда все по-вероятна. Опциите

...
Раздялата между Ювентус и Миралем Пянич изглежда все по-вероятна. Опциите
Коментари Харесай

Трите възможности за трансфер на Пянич

Раздялата сред Ювентус и Миралем Пянич наподобява все по-вероятна. Опциите по какъв начин да се случи това са няколко, като съгласно Sky Sport Italia шансове да привлекат национала на Босна и Херцеговина имат Барселона, Пари Сен Жермен и Челси.

Популярният публицист Джанлука Ди Марцио е безапелационен, че Пянич не попада в проектите на Маурицио Сари за идващия сезон. Сега пред Юве стои задачата да извлече оптималната изгода от възможна договорка с присъединяване на халфа. Като първи избор наподобява Барселона. Не е загадка, че каталинците демонстрират интерес към босненеца и даже се счита, че са се разбрали с сътрудника му за персоналните условия. Проблемът е, че Артур Мело, който е желан от Юве, държи да остане в Барса.  Барселона се разбра с Пянич
Не е изключено " бинконерите " да потърсят замяна с Челси за Жоржиньо. Бразилецът с италиански паспорт е любим на Сари, под чието управление игра в Наполи и на " Стамфорд Бридж ".

Споменава се и вид, при който Пянич да премине в Пари Сен Жермен, а Юве да получи Леандро Паредес. В Торино обаче нямат потребност от аржентиенца и е малко евентуално да се съгласят на ппдобна договорка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР