Раздялата между Интер и Антонио Конте изглежда сигурна. Снощи нерадзурите

...
Раздялата между Интер и Антонио Конте изглежда сигурна. Снощи нерадзурите
Коментари Харесай

Конте говори за Интер в минало време, Алегри чака повикване

Раздялата сред Интер и Антонио Конте наподобява сигурна. Снощи " нерадзурите " отстъпиха на Севиля във финала на Лига Европа, а на конференцията след мача Конте приказва по метод, който подсказа, че това е бил последният му мач отпред на тима. Според Sky Sport Italia любимец за поста от идващия сезон е Масимилиано Алегри. По сходен метод той наследи Конте и в Ювентус през 2014 година, след което завоюва 5 следващи трофеи с " бианконерите ".

" Получи се под напрежение и равносилен мач, а през второто полувреме беше ясно, че една неточност може да реши всичко. Ние имахме късмет да вкараме трети гол, само че вместо това злополучен рикошет в Ромелу нарави нещата доста комплицирани. Дадохме всичко от себе си против противник, който има голям опит от предходните извоювани финали. В последна сметка това се оказа решаващо ", съобщи Конте за самия дуел.

" Момчетата работиха доста и не стопират да се усъвършенстват. За доста от тях това бяха първи мачове в евротурнирите, тъй че натрупаха скъп опит. Сега ще се приберем в Милано и ще си починем 2-3 дни, след което с управлението трезво ще проучваме миналия сезон. Трябва да планираме бъдещето на тима, без значение дали с мен или без мен ", акцентира експертът.

" За мен беше отлично преживяване да съм треньор на Интер и благодаря на притежателите, които ми дадоха тази опция. Струваше си. Каквото имам да споделям, ще го кажа, когато му пристигна времето. Не съм в спор с никого в клуба. Става въпрос за разнообразни гледни точки. През тази година се сблъсках с някои обстановки, които не ми харесаха. Те засегнаха фамилията ми, а всеки има граници, които не разрешава да бъдат преминавани. Ако мислите, че ще отстъпя, грешите. Бепе Марота и Пиеро Аусилио бяха сигурни, че би трябвало да дойда в Интер и им благодаря. Пак ще кажа, че когато някои неща обиден персоналния ми живот, това става недопустимо ", отсече Конте. Лига Европа final кръг, петък 21 август  Севиля 3:2краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР