Раздялата е болезнена, но фазата след раздялата е още по-трудна,

...
Раздялата е болезнена, но фазата след раздялата е още по-трудна,
Коментари Харесай

Как да се справите с бившия си, ако иска да се съберете отново, а вие не

Раздялата е мъчителна, само че етапа след раздялата е още по-трудна, като постоянно се случва единият желае да се съберете още веднъж. Продължаването от предходната ви връзка постоянно оказва въздействие върху вас и вашето психологично здраве. Нараняването, болката и скръбта са сложни за справяне и през това време хората биха дали всичко, с цел да си върнат обичания човек.

Краят на връзка оставя доста празнина в сърцата ни, която не може да бъде запълнена с нищо друго с изключение на с обич. Но също по този начин е значимо да разберете, че откакто имате разрушено сърце, би трябвало да продължите, без да се връщате в същия цикъл на предходната си връзка. Ако това се случи, единствено ще навреди повече и би трябвало да го знаете.

Може да има доста аргументи да не се върнете с някогашния си, само че не по този метод да стоят нещата при него. Ако той изиска да се съберете още веднъж, може да е мъчително да му кажете „ не “, а това ще изведе нескрито старите рани, които едвам зараснаха. Ако продължавате напред и сте решили да стоите надалеч от някогашния си, най-добре е да му го кажете напряко. Помолете го да се отдръпне и да не пречи на процеса ви на превъзмогване на връзката.

Ето няколко съвета по какъв начин да се справите с някогашния си, когато той желае да се съберете още веднъж, а вие не:

Най-доброто решение е просто да кажете на някогашния си, че не желаете да се връщате при него

Общуването ребром може да направи всичко доста по-лесно за вас. Напомнете на някогашния си за какво сте се разделили и му кажете, че бихте желали да не нарушава процеса ви на излекуване.

Второто нещо, което би трябвало да извършите, е в никакъв случай да не позволявате на някогашния ви да се върне и да навреди на лечебния ви развой.

Трябва да му кажете всичко това навреме и даже и да не е склонен, не му позволявайте да ви примамва още веднъж. Позволете си да се възстановите изцяло и да пандизите тази страница от живота си.

Не забравяйте да бъдете егоисти и да се отдадете на обич към себе си.

Дайте приоритет на ползите си и се уверете, че вършиме това, което е най-хубаво за вас. Не позволявайте на някогашния ви да се върне и да си играе с мозъка и сърцето ви, в случай че се съберете още веднъж.

Поддържайте граници.

Ако някогашният ви стартира да ви преследва с позвънявания и текстови известия, това е знак. Той не почита желанията ви, по тази причина прекъснете го. Никой, който не може да се преценява с желанията ви и не ви почита като човек, сигурно не е заслужен за вас.

Не забравяйте, че не е нужно да се държите добре с някогашния си.

Винаги е за предпочитане да останете в естествени връзки с някогашния си. Но от време на време това не е допустимо и това е обикновено. Той е вашето минало и не сте длъжни да се държите добре с него. Можете да бъдете груби и да ги отхвърлите или да ги блокирате и в случай че е належащо. Можете също да предприемете правни дейности, с цел да се отбраните. Това важи, в случай че в желанието си да се съберете още веднъж, той прекрачва допустимите граници.

Не си позволявайте да бъдете подведени поради благ жест или поради страстите си.

Най-добрият метод да не се пречупите и да преживеете още веднъж цялата болежка от раздялата е да си припомните за какво е толкоз неприятна концепция да оставите някогашния си да се върне в живота ви. Когато го извършите, надали още веднъж ще се колебаете дали да не приемете желанието му да се съберете още веднъж.

Разбира се, всеки заслужава втори късмет. Но в случай че се твърдо уверени, че това не е индивидът за вас, не му позволявайте да ви манипулира. Само по този начин ще можете да бъдете същински щастливи и да продължите напред.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР