Раздвижването на пазара на смартфони продължава, като този път Sony

...
Раздвижването на пазара на смартфони продължава, като този път Sony
Коментари Харесай

Стартират предварителните поръчки за Sony Xperia 1 II в онлайн магазина на А1

Раздвижването на пазара на смарт телефони продължава, като този път Sony притегля вниманието с новия флагман Sony Xperia 1 II. Българските консуматори към този момент имат опция да заявят смарт телефона от уеб страницата на А1, а предварителните поръчки ще продължат до 18 юни. Клиентите, създали предварителна поръчка, ще получат и безжични шумопотискащи слушалки Sony WH-1000XM3.
Японският производител дефинира думата „ скорост “ като основна, когато става дума за Sony Xperia 1 II. Причините за това са скоростта на процесора, на връзката на смарт телефона с мрежата, както и на снимането - в естествен режим, и в режим „ burst ” с 20 фрагмента в секунда. Но не на последно място е и фактът, че устройството е съвместимо с най-новите 5G мрежи. Макар те още да не са стартирали в България, закупуването на смарт телефон с такива благоприятни условия в този момент ще има съществени преимущества за потребителите, щом мрежата от пето потомство стане факт.
Sony Xperia 1 II е подобаващ смарт телефон и за феновете на фотографията. Камерата на устройството е основана взаимно с инженерите на най-новите фотоапарати от серията Alpha 9. Xperia 1 II разполага с усъвършенстван интерфейс за обработка на фотоси, който може да отговори на потребностите даже на най-запалените фенове на фотографията.
Основната камера е четворна, като прави усещане и разпределението на обективите. Те следват модела 12+12+12+ 3D iToF (indirect Time-of-Flight). Сензорът iToF (indirect Time-of-Flight) неотложно калкулира дистанцията сред камерата и обекта за бърз и акуратен автофокус на всяка сцена. Всъщност, той има доста значима функционалност за придаване на дълбочина и чувство за триизмерност на изображенията.
В устройството се крие още 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 865, както и батерия с потенциал от 4000 mAh. Както може да се чака от флагман на Sony - Xperia 1 II има документ за водоустойчивост IP65/68 и покритие от Corning Gorilla Glass 6 от двете страни, което го прави доста устойчив.
В момента това устройство може да бъде поръчано от онлайн магазина на А1.bg на цени, започващи от 72,99 лв. на месец, в случай че бъде комбинирано с тарифен проект А1 ONE 5XL Unlimited. При покупка в брой със същия тарифен проект, цената му възлиза на 1499,99 лв.. Доставките ще стартират от 24-и юни, като клиентите ще получат устройството си с безвъзмездна доставка от А1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР