Раздвижване на хотелския пазар и пет-звездните туристически услуги в София,

...
Раздвижване на хотелския пазар и пет-звездните туристически услуги в София,
Коментари Харесай

InterContinental стъпи в България! Oткриването на световния гигант събира плеяда от дипломати, ключови инвеститори и водещи бизнесмени в центъра на София

Раздвижване на хотелския пазар и пет-звездните туристически услуги в София, чакат специалисти. Тази наклонност е подкрепена и от влизането на още една международна верига - InterContinental Hotels&Resorts, която откри първия си хотел у нас публично във вторник. Над 500 основни интернационалните вложители, предприемачи и дипломатиот Съединени американски щати, Англия, Франция, Русия и други страни бяха измежду първите посетители на международната верига в България. InterContinental Sofia е благосъстоятелност на капиталовата компания “Галакси Инвестмънт Груп” през “Интерхотел Гранд – Хотел София” АД и се ръководи от „ InterContinental Мениджмънт България” ЕООД.

Символичното прерязване на лентата на петзвездния хотелв столицата бе направено от генералния управител на InterContinental Sofia АнджелоЗукала, вицепрезидента Оперативни действия Луксозни хотели за Европа Фергюс Стюарт,управителя на „ Галакси Инвестмънт Груп “ Константин Бояджиев и министъра на туризма Николина Ангелкова.

InterContinental Sofia се намира на площад „ Народно заседание “ и има впечатляваща панорама към храм-паметника „ Александър Невски “. Стаите в хотела оферират необятен дизайн и грациозен актуален интериор с съвременни улеснения и първокласни допълнения, които обезпечават на гостите оптимален комфорт.

InterContinental Hotels&Resorts, най-големият първокласен бранд в света със 70-годишна история, е част от InterContinental Hotels Group (IHG®). Към днешна дата IHG® е водеща хотелска компания в света с над 350 000 чиновници в близо 100 страни, който има 5 431 настоящи хотела и 1552 хотела са в развой на създаване.

Всеки хотел, част от InterContinental Hotels&Resorts, предлага собствен характерен жанр – от грациозност, обогатена от исторически забележителности, през модерния градски изискан до лукса на екзотичните курорти.

Според анализатори на пазара, стратегическо партньорството като това сред “Галакси Инвестмънт Груп” и InterContinental Hotels Group (IHG), дава опция за хотелския бизнес у нас да се издигне на качествено ново интернационално равнище. Влизането на бранд от ранга на InterContinental в страната ще усъвършенства имиджа на България и ще увеличи търсенето на хотелски услуги във високия сегмент. Дори единствено наличието на марката в града ще повлияе позитивно върху позициите на столицата и ще способства за привличането на повече интернационален бизнес и платежоспособни клиенти. InterContinental влиза в България и с необятен набор от ВИП услуги. „ Разработихме InterContinental ClubLounge, предоставящ новаторските за локалния пазар персонално обслужване и извънредни привилегии, които вършат престоя на гостите още по-специален “, разяснява АнджелоЗукала, общоприет управител на InterContinental Sofia по време на откриването на хотела в столицата. „ Също по този начин предлагаме и професионални консиерж услуги с самостоятелен метод към всеки посетител и неговите потребности – от помощ при резервация в избран ресторант до изпращане на цветя до обичан човек “, допълниха още от мениджмънта на хотела.

За положителното въодушевление на гостите се погрижиха надарените музиканти от струнен квартет Стрингс, Любо Киров, Васил Петров и Орлин Павлов. Изненадата на вечерта бяха двама от най-хубавите шеф-готвачи на европейската кулинария, част от групата на InterContinental, началник Артур Февре и началник Тео Рандал, които подготвиха онлайн авторски предписания, които ще бъдат включени в разнообразното меню на FloretRestaurantandbar. На блестящото празненство всички присъстващи имаха опцията да опитат и специфичните виновност Face-to-face на New Bloom Winery.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР