Раздразнителен кондуктор е напсувал ученик, осмелил се да се разплаща

...
Раздразнителен кондуктор е напсувал ученик, осмелил се да се разплаща
Коментари Харесай

Кондуктор напсува седмокласник, искал да си купи билетче с жълти стотинки

Раздразнителен кондуктор е напсувал възпитаник, осмелил се да се разплаща с жълти стотинки за билетчето в рейс от пловдивския градски превоз. Скандалът се е разразил в автобус №7 с регистрационен номер 8337 към 8:30 часа тази заран, описаха връстници на седмокласника Петър.

Децата се качили на спирката на ул. "Димитър Талев " в посока център, с цел да отидат на уроци преди външното оценяване за 7 клас идната седмица. Петър е приготвил един лев от монети по 1, 2 и 5 стотинки, само че при типа им кондукторът истерясал, осведоми "Марица ".

"Започна да се кара. Казах му: "Господине, това също е валута ". А той ми вика: "Каква валута, бе! " и ме напсува ", разказа приятелят на момчето. Служителят даже не таксувал Петър.

Кондукторите нямат право да отхвърлят дребните монети от 1, 2 и 5 стотинки, обявиха от Община Пловдив. Заради неналичието на претенденти за тази служба, няма асортимент на подалите молба, по тази причина и от ден на ден стават случаите на невъзпитано, надменно и даже незаконно държание на кондуктори в градския превоз.

Така в средата на май 73-годишен кондуктор от градския превоз на Пловдив бе арестуван и упрекнат за блудничество с 13-годишно момиче в рейса, в който проверявал билетите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР