Раздор между партньорите в управлението. Напрежението ескалира по време на

...
Раздор между партньорите в управлението. Напрежението ескалира по време на
Коментари Харесай

Скандал на Съвета по сигурността: ГЕРБ и ДПС напуснаха заседанието

Раздор сред сътрудниците в ръководството. Напрежението ескалира по време на Съвета за сигурност при премиера. ГЕРБ и Движение за права и свободи напуснаха съвещанието.

Съветът продължи над три часа. На него се разискаха рисковете от вероятно предварително отпада на дерогацията. Първи го напуснаха предварително ГЕРБ-СДС, като оповестиха, че претекстовете им са, че от отчета на ДАНС е станало ясно, че още през вчерашния ден „ Лукойл “ е имал опция за премине на неруски нефт.

Отпадането на дерогацията беше концепция, импортирана в Народно събрание от Делян Пеевски от Движение за права и свободи и Делян Добрев от ГЕРБ

Това обаче не се е случило поради решението на комисията по енергетика от преди дни, защото решението беше предлагането да не се одобри и дерогацията да не отпадне в тридневен период.

„ Коалицията „ Путин “ е реалност “, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи

Последваха ги и от Движение за права и свободи. Пеевски заяви, че глобите са били нарушавани от Агенция „ Митници “ ти не си правили работата. Обеща също, че ще подаде сигнал до прокуратурата и до ДАНС.

Премиерът пък разгласи нови периоди за отпадане на дерогацията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР