Раздиращата се от жестоки скандали структура на БСП – Варна

...
Раздиращата се от жестоки скандали структура на БСП – Варна
Коментари Харесай

Бурни скандали на конференцията на БСП-Варна! Ще остане ли партията без кандидат за кмет?

 Раздиращата се от жестоки кавги конструкция на Българска социалистическа партия – Варна реши да договаря с водача на партия “Възраждане " Костадин Костадинов за кандидат-кмет. Той е варненец и локален общински консултант. Идеята е да бъде самостоятелен кандидат, а социалистическата групировка да го поддържа. Решението бе взето нощес на общинска конференция, оповестява " Сега ". Тя протече с бурни кавги, като много номинирани си направиха отказ. В последна сметка разновидността с Костадинов бе подсилен с внушително болшинство.

Под въпрос е обаче дали пленумът на Българска социалистическа партия през уикенда ще удостовери кандидатурата. На събранието нощес са се чули мощни гласове против Костадинов, в това число от зам.-председателя Кирил Добрев. За водача на “Възраждане " се застъпва изпадналият в недружелюбност при Корнелия Нинова Борислав Гуцанов. Добрев обаче декларирал, че трябвало самият Гуцанов да е претендент, с цел да не бяга от отговорност. Енигма е по какъв начин Гуцанов ще се кандидатира, откакто не желае. Към момента Българска социалистическа партия – Варна няма собствен партиен претендент. На съвещанието са се чули и оферти партията изобщо никой да не издига.

Както постоянно през последните месеци, делегатите са обсъждали и тематиката “Защо стигнахме до тук ". Тя е минала на извънредно висок звук. Добрев е бил бурно освиркан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР