Раздираният от финансови и вътрешни проблеми Ботев (Пд) сложи край

...
Раздираният от финансови и вътрешни проблеми Ботев (Пд) сложи край
Коментари Харесай

"Ботев" спря успешната серия на "Левски"

Раздираният от финансови и вътрешни проблеми " Ботев " (Пд) постави завършек на серията на " Левски " от три следващи победи, откакто завоюва с 2:1 семейството си на стадиона в Коматево в мач от VII кръг на шампионата.

Нападателят на пловдивчани Атанас Илиев затвърди усещането, че е в добра форма и вкара небрежно два гола - в 14-ата и 20-ата мин. Той излезе еднолично отпред при голмайсторите със 7 попадения. Гостите от " Левски " съумяха да понижат в 27-ата мин., посредством Борислав Цонев от дузпа, отсъдена за фаул против него от страна на Филип Филипов. Преди това, при 0:0, от " Левски " отново желаеха дузпа, за игра с ръка на Виктор Генев, само че реферът Георги Димитров не отсъди нарушаване. " Сините " последователно заиграха по-добре, само че не съумяха да изравнят, а пропуски направиха Б. Цонев от фаул и Найджъл Робърта. Заради контузии пък бяха заменени наложително двама играчи на " Левски " - Радослав Цонев и Матео Стаматов.

В началото на мача се разиграха грозни подиуми в бранша със " синята " агитка. Две фракции, които от години имат разногласия между тях и нормално гледат мачовете разграничени, стигнаха до физически конфликти между тях. Стигна се до интервенция на полицията, имаше и арестувани.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР