Разделяме се, за да дадем възможност на българските граждани да

...
Разделяме се, за да дадем възможност на българските граждани да
Коментари Харесай

ИТН на сбогуване: Даваме възможност на гражданите да изберат подходящите управници -

" Разделяме се, с цел да дадем опция на българските жители да изберат най-подходящите управници ", съобщи Пламен Николов от " ИТН " в декларация " на прощаване " с 47-ото Народно събрание.

Николов, който с изключение на народен представител бе и претендентът за министър председател на Има Такъв Народ предишното лято, не пропусна да насочи обвинявания към досегашните си съдружни сътрудници.

" Излъченото от това Народно събрание държавно управление съобщи упоритостта да сплотява и гради. За страдание 6 месеца (...) българските жители станаха очевидци на подли политически игри, неспазени съдружни обещания и нелицеприятни връзки както сред някогашните съдружни сътрудници, по този начин и сред ръководещи и съпротива. "

След това Николов заприказва за това, че Политическа партия почнали да фаворизират една партия от обединението за сметка на друга:

" Ние от Има Такъв Народ не бихме се съгласили с ролята на безгласна патерица на властта и не бихме се примирили с националното изменничество, каквито и регламентирани обещания или нерегламентирани изкушения да ни бъдат предлагани ", съобщи той, намеквайки за обвиняванията за пазаруване на депутати от Политическа партия.

В края на изявлението си той заявява, че Има Такъв Народ ще се яви на изборите като " пречистена " партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР