Разделяме се с Ваня Григорова. Тя отива в политиката и

...
Разделяме се с Ваня Григорова. Тя отива в политиката и
Коментари Харесай

Димитър Манолов : Разделяме се с Ваня Григорова

Разделяме се с Ваня Григорова. Тя отива в политиката и няма по какъв начин да е наш чиновник. Това съобщи президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Аз не преставам да не разбирам за какво се занимаваме с тази случка за прекосяване към либерализирания пазар на ток. Ние сме тръгнали отново по най-лошия за българите път. Трябва да не се занимаваме с брюкселските нелепости, с цел да не скочат цените на тока. На всичко от горната страна главната енергийна рецесия не ни е подминала и занапред ще се чудим какво да вършим. От Брюксел ни завидяха за това, че не усетихме рецесия, и желаят да станем зле, колкото са те “, счита синдикалният водач.

„ Ние към момента не знаем какво е енергийно безпаричен човек. По тази тематика се работи. Чакаме да се предложи нещо читаво и да се организира рационален спор “, сподели Манолов.

„ Много обичаме да приказваме какъв брой е хубаво в Европа. Не се питаме обаче от кое място са парите за всичко това. Данъците в Европа са по-високи. За да бъде и при нас хубаво, ще би трябвало да се събират повече пари “, съобщи президентът на КТ „ Подкрепа “.

Ние нямаме нищо срещу държавните чиновници да заплащат персонална осигурителна вноска и тя да е включена в заплатата. Предлагаме да отпадне данъкът върху прихода на минималната работна заплата, а по-високите приходи да се таксуват с напредничав налог, а не както е в този момент – 10%. От 2009 до в този момент се случиха доста неща в страната и би трябвало да наместим нещата “, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР