Разделите са трудни за много хора, но все пак има

...
Разделите са трудни за много хора, но все пак има
Коментари Харесай

4-те зодии, които не страдат по бивши

Разделите са сложни за доста хора, само че въпреки всичко има и такива, които изцяло невъзмутимо си потеглят от сътрудниците си. Те обичат същински, дават всичко от себе си и са лоялни към половинките си, само че не се трогват от раздялата.
Те знаят, че когато пристигна време за разлъка, значи връзките не са били такива, каквито би трябвало да бъдат. Ето за какво одобряват обстановката такава, каквато е и не престават напред. Фокусират се върху доста други неща - занимания, другари, професионални триумфи и тн. За тях любовта не е всичко, по тази причина в никакъв случай не страдат след раздялата. Според тях няма смисъл да си губят времето с нещо сходно.

1. Овен - Това са представителите на зодиака, които извънредно бързо вземат решение проблемите си. Те не стоят на едно и също място. След раздялата стартират да търсят последваща тръпка. Овните са чувствителни и в началото се усещат засегнати и унищожени, само че това положение несъмнено не за дълъг интервал от време. Много бързо се изправят и не престават напред като че ли нищо не се е случило. Намират нещо, което ги разсейва, било то спорт, или пък персонална цел. Овните нормално съумяват да видят и позитивната страна на нещата, а това им оказва помощ да се оттърсят от неприятните страсти.
Зодиите, които знаят всичко
2. Близнаци - Те доста бързо се оправят с раздялата. Методът им е обвързван с диалози. Готови са да приказват с часове за това, което им се е случило. Не отхвърлят, че се усещат зле, даже в противен случай. След като кажат всичко, което им тежи и излеят душата си, просто не престават напред. Близнаците се интересуват от бъдещето си, а страданието по бивше гадже може да им попречи да се осъществят. Поради тази причина не одобряват на съществено любовните си връзки. Също по този начин, те са доста общителни и отзивчиви. Бързо съумяват да се не помнят някогашния си, тъй като в този миг стартират да контактуват с нови и разнообразни хора, които ги разсейват. Близнаците незабавно съумяват да открият идващия си фаворит, с който тръпката е още по - огромна.
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР