Разделението не е било и няма да бъде успешна формула

...
Разделението не е било и няма да бъде успешна формула
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: Разделението не е било и няма да бъде успешна формула в политиката

„ Разделението не е било и няма да бъде сполучлива формула в политиката и събитията отпреди 112 години го потвърждават. И тогава, и през днешния ден единството е това, което би трябвало да слагаме в основата на всяка национална идея. “ Това написа министър председателят Бойко Борисов в профила си в обществената мрежа Фейсбук във връзка 112-годишнината от оповестяването на Независимостта на България.

„ Отбелязваме 112 години от оповестяването на независимостта на България! Брилянтен ход на българската дипломация и политически хайлайф. Пример по какъв начин с премерени и смели дейности се реализира една дълго чакана цел, изключително значима за нашето развиване, самочувствие и интернационално състояние. Днес само самостоятелните страни могат да отстояват дейно националния си интерес. Членството в Европейски Съюз ни отреди място измежду модерните и демократични страни, където гарантирането на свободата и гражданските права е на първо място останало “, написа още той.

Министър-председателят означи, че „ с увереност и отговорност “ ръководството е осъществило стратегически планове в областта на енергетиката, защитата и стопанската система, с което страната е затвърдила евроатлантическата си посока на развиване. „ През 1908 година всички партийни несъгласия и персонални упоритости са загърбени поради националния блян. Целта е реализирана, а триумфът е за целия народ “, добави Борисов. По думите му единството би трябвало да бъде в основата на всяка национална идея.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР