Разделение и напрежение в Европарламента по различни теми. Двама премиери

...
Разделение и напрежение в Европарламента по различни теми. Двама премиери
Коментари Харесай

Разделение и напрежение след бурни дебати в Европарламента

Разделение и напрежение в Европарламента по разнообразни тематики. Двама министър председатели през днешния ден приказваха в пленарната зала - унгарският Виктор Орбан и гръцкият Алексис Ципрас.

Унгарският министър председател Виктор Орбан съобщи, че чака Екологичен потенциал да гласоподава процедура по отнемане на Унгария от глас при взимане на решение в Европейски Съюз.
Виктор Орбан, министър председател на Унгария: Ще осъдите не едно държавно управление, а цяла страна. За Унгария свободата и демокрацията са въпрос на чест. Докладът е засегнатост за Унгария и унгарската нация. Това, което предприемате е плесница в лицето на съюза и градивния разговор. Спряхме противозаконните мигранти и защитихме Европа. Това е първият случай, в който общността осъжда личните си охранители на границите.  Орбан: Европейски Съюз се нуждае от Европейска комисия и парламент, които да бранят границите от мигранти Орбан: Европейски Съюз се нуждае от Европейска комисия и парламент, които да бранят границите от мигранти
Европейски Съюз се нуждае от нова Европейска комисия и нов парламент, които да се разгласят в отбрана на границите и за прекъсване на миграцията. Това съобщи през днешния ден премиеръ...

Гръцкият министър председател Алексис Ципрас също изнесе тирада пред Европейския парламент за бъдещето на Европа и бъдещето на страната след приключването на избавителните стратегии за гръцката стопанска система.

Ципрас дефинира като „ огромно премеждие “ излизането от 8-годишния интервал на стратегии за поддръжка. Той очерта и осъществените промени през последните няколко години, достиженията на кабинета му и уточни, че раните ще заздравеят и Гърция ще продължи своя път.

В четвъртък пред евродепутатите ще приказва македонският министър председател Зоран Заев, дни преди в страната му да се организира референдумът за промяна на името.
 Алексис Ципрас с тирада пред Европейския парламент за бъдещето на Европа Алексис Ципрас с тирада пред Европейския парламент за бъдещето на Европа
Гръцкият министър председател Алексис Ципрас с тирада пред Европейския парламент за бъдещето на Европа и бъдещето на страната след приключването на избавителните прогр...

Цензура в интернет, или отбрана на авторски права. Сблъсък на лобита и тези. Един от противоречивите текстове лимитира позоваването на към този момент оповестени материали, за да отбрани авторските права на публицистите. Друг текст ще задължи онлайн платформи да слагат филтри, които стопират качването на клипове и фотоси с авторски права в обществените мрежи.
Мария Габриел - еврокомисар: Посланието е, че желаеме правдивост на заплащането на създателите, свободна и качествена публицистика, да защитим своите полезности. По никакъв метод нашето предложение не визира персоналното публикуване, метода, по който потребителите споделят информация.
Разделението е толкоз огромно, че съгласно евродепутата Петър Курумбашев въпросът би трябвало да се отсрочи за идващия европарламент. И той обаче счита, че трудът на създателите би трябвало да бъде заплащан.
Петър Курумбашев - евродепутат от Българска социалистическа партия:В момента се получи едно съединяване на най-големите платформи.
Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки съобщи, че е обезпокоен какви текстове ще бъдат признати.~
Ангел Джамбазки - евродепутат Вътрешна македонска революционна организация: Ще има доста групи, които ще се почувстват застрашени.
И до момента в който през днешния ден и двете страни в разногласието продължаваха да лобират пред депутатите, пред Европарламента актьори от разнообразни страни лобираха с музика.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР