Раздаването на пари през джипа от премиера е по-скоро метафора.

...
Раздаването на пари през джипа от премиера е по-скоро метафора.
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Раздаването на пари през джипа е по-скоро метафора

Раздаването на пари през джипа от премиера е по-скоро метафора. Всичко е в границите на Министерския съвет, не се радват от джипа, дебатира се и не всеки път сме подкрепяли ограничения на ГЕРБ, изключително в този момент в обстановката с Коронавирус. Това изясни Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация в предаването " 120 минути " по бТВ.

" Всички партии имат своите стратегии, само че какво ще съумеят да осъществят е въпрос на коалиция ", разяснява Кузман Илиев - претендент за народен представител от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация.

" Това е забавен политически поход на господин Борисов с джипа. Всичко минава през Министерския съвет, има планове. Всеки обаче си носи политическата отговорност дали парите са вярно изхарчени, само че това е напълно друга тематика ", уточни Кузман Илиев.

" Успяхме да вкараме една огромна смяна в Закона за административните санкции и нарушаване. Например секат непрестанно горите и получават санкции, които не заплащат. Това възпитава възприятието за безотговорност. Не по този начин ще бъде, в случай че тези хора отработят 20 дни, вместо санкцията ", напомни Искрен Веселинов.

" Партньорство с Движение за права и свободи не сме имали, няма и да имаме. Ние сме алтернативата на това Движение за права и свободи да взе участие в ръководството ", означи още Искрен Веселинов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР