Раздаването на наградите Грами за 2023 г. в неделя вечер

...
Раздаването на наградите Грами за 2023 г. в неделя вечер
Коментари Харесай

Всички, с изключение на Бен Афлек, се забавляваха на наградите Грами

Раздаването на премиите Грами за 2023 година в неделя вечер беше историческо шоу, изпълнено с динамични осъществявания на емблематични музикални реализатори.

И през цялото това време Бен Афлек изглеждаше трагичен.

Камерите на CBS неведнъж уловиха Афлек, артистът и режисьор, прочут със своята мимика и склонността си да наподобява тъмен, до момента в който пуши пури, седнал до брачната половинка си Дженифър Лопес по време на шоуто. Много наблюдаващи на Грами означиха по какъв начин Афлек наподобява е желал да бъде на всички места, само че не и на Crypto.com Arena.

Легенди като Стиви Уондър, Смоуки Робинсън и Миси Елиът дадоха всичко от себе си на сцената, до момента в който по-нови реализатори като Кейси Мъсгрейвс и Куаво отдадоха вълнуващи почести на напуснали музикални митове. И от самото начало Афлек изглеждаше...като че ли не на място.

Интернет се забавляваше:

„ Който продължава да демонстрира в кадър Бен Афлек, което от ден на ден го нервира, благодарим ви “, сподели създателят и радиоводещ Еламин Абделмахмуд в Twitter.

Whoever keeps cutting to Ben Affleck as he gets more and more exasperated, thank you
— Elamin Abdelmahmoud (@elamin88)
„ Горкият Бен. В края на краищата, кой не може да разбере възприятието да бъдеш заставен да присъстваш на събитие, на което наистинанямаш интерес да присъстваш? “

„ Бен Афлек е всеки брачен партньор, отмъкнат на работен ангажимент от жена си “, написа различен човек в Twitter.

„ Бен Афлек е всеки интроверт на всички места “, написа различен консуматор на Twitter. „ Можете да видите по какъв начин батериите му се изтощават в действително време. Човекът към този момент е на 23%. #SaveBen. ”

Ben Affleck is every introvert everywhere. You can see his batteries draining in real time. Man is already at 23%????
— Dr. Kinda Decent Human (@amsi81)
Не всички присъстващи изглеждаха толкоз нещастни, колкото Афлек. Хари Стайлс взе Грами за албум на годината за „ Harry’s House “, шокирайки мнозина, които имаха вяра, че Бионсе го заслужава за „ Renaissance “.

Все отново Бионсе стана най-награждаваният реализатор в историята на Грами с рекордните 32 победи. Виола Дейвис, в това време, приключи неуловимия EGOT (ЕГОТ - абревиатура от премиите Еми, Грами, Оскар и Тони), откакто завоюва Грами за аудиокнигата на нейните записки „ Finding Me “.

И в един миг, след повече от три часа смешки, благодарствени речи и осъществявания онлайн, Бен Афлек трябваше да се прибере вкъщи.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР