Разчитаме на много сериозни граждански кандидати, за да разширим подкрепата

...
Разчитаме на много сериозни граждански кандидати, за да разширим подкрепата
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: ДБ ще разчита на граждански кандидати - публични лица, които са ни подкрепяли

Разчитаме на доста съществени цивилен претенденти, с цел да разтеглим поддръжката за “Демократична България ”. Чрез знакови обществени лица, които са ни подкрепяли. Хора, които са дейни, които застанаха доста твърдо на страната на жертвата при войната в Украйна. Надявам се да бъдат позитивни изненади, с цел да можем да притеглим спомагателна поддръжка. Това сподели в изявление за предаването “Още от деня ” съпредседателят на “Демократична България ” ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров.

Според него, гласоподавателите би трябвало да преценяват дали ще гласоподават за реформаторските, или реставраторските сили. “Социологията демонстрира, че имаме постоянна поддръжка, която пораства. Ние се отнасяме към поставените цели извънредно съществено. Не трябваше да се позволява никаква реституция на Борисов и ГЕРБ във властта, по тази причина предложихме взаимно явяване с “Продължаваме смяната ”. На предишните избори отново се явихме настрана, по-късно създадохме болшинство и държавно управление. Няма спънка това да се случи и в този момент, стига да бъдат събрани задоволително места в Народното събрание. На финала на подготяването на листитите ни сме ”, разяснява още той.

Той разяснява и думите на служебния министър на енергетиката, че би трябвало договарянията с “Газпром ” да бъдат възобновени. “Не съм енергиен специалист. Трябва да посочим, че цените на енергоносителите в Европа и по света потеглиха стремглаво нагоре вследствие на войната в Украйна. “Газпром ” не е просто комерсиално сдружение, а е политически инструмент на Путин в тази война. През “Газпром ” той събира пари, с цел да финансира войната в Украйна. В идващия парламент от Демократична България ще предложим анкетна комисия по тематиката газ и цени. Проектът на отчет на тази комисия, която беше ръководена от Даниел Митов, бе отритнат от Народното събрание. Нямаше време да бъдат детайлно тествани нещата. Необходима е детайлна инспекция през Народното събрание и в случай че има забъркани в корупционни схеми, да си понесат отговорността. Много е комфортно, когато няма парламент, служебното държавно управление да докара нещата отново до такава степен да клекнем на “Газпром ”. Едните разказват преди като безпорядък, другите споделят, че в този момент се основава безпорядък за да се стигне до “Газпром ”. Трябва справедлива инспекция на тези условия ”, счита Атанас Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР