Разчитаме го като желание да не се състави правителство. Това

...
Разчитаме го като желание да не се състави правителство. Това
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Следващите избори ще бъдат в края на март, началото на април

" Разчитаме го като предпочитание да не се сформира държавно управление ". Това съобщи по NOVA ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова за информацията, че президентът Румен Радев ще връчи третия мандат на Българска социалистическа партия. Според нея, " според календара, идващите избори ще бъдат в края на март, началото на април. Трябва да се даде късмет на Българска социалистическа партия да основат кабинет. Желая им триумф, в случай че съумеят да създадат държавно управление, това ще бъде държавното управление на България ", сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
 
" Нелогично е същият кабинет (Габровски, препоръчан от ГЕРБ) да бъде препоръчан от Българска социалистическа партия ", сподели Атанасова в отговор на съмнение. " Няма период в българската конституция, в който мандатът да се върне назад на президента. Досега традицията приказва, че в границите на седмица или 10 дни се предлага претендентът за министър председател, който предлага кабинет ", означи тя.
 
" Ние също желаеме правосъдна промяна ", изясни тя и добави: " Предстоящата седмица ще изслушаме основния прокурор Иван Гешев на съвещание на правната комисия и ще обсъдим в целокупност 6-те законопроекта, които стоят на масата ".
По думите й са говорили за поддръжка на избрани цели, при които водачите на партиите, на ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, Демократична България да положат своите подписи. " От ден първи на този парламент споделяме, че заради политически наслагвания са сложни диалозите и е редно да седнем на масата ", изясни Атанасова.      
            
За абсурда Nexo – " наподобява, че освен будна гражданска съвест може да накара някого и неговите сътрудници в границите на ден-два да преведат по 20 000 лева – общо 100 000 или повече. Струва ми се необикновено 5 млади девойки, които подаряват в един ден общо 100 000 лева Вероятно Сметната палата би трябвало да ревизира всички донори. Не знам дали по-големия проблем е за Демократична България, що се касае за цялата скица, която се сглобява.
 
Относно следствие на уеб страницата " Биволь ", че бащата на Антони Тренчев е имал обща компания с водача на ГЕРБ Бойко Борисов през 1997 година, Атанасова сподели: " Тази информация би трябвало да я проверим. Този въпрос е като опорна точка като опълчване на дарения. Ако Борисов или ГЕРБ имат нещо общо с Nexo, за какво се вършат дарения на Демократична България, а не на ГЕРБ. Борисов от момента, в който е бил основен секретар, няма участия във компании ", добави Десислава Атанасова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР