"Разчитам на разумните и национално отговорни политически сили. Ние трябва

...
"Разчитам на разумните и национално отговорни политически сили. Ние трябва
Коментари Харесай

Дариткова с апел: Политическите партии трябва да запазим дистанция по темата с шпионския скандал

"Разчитам на рационалните и национално виновни политически сили. Ние би трябвало да имаме хрумвания, не да търсим борби. Към това приканих и в първия ден от новия политически сезон. В Народното събрание би трябвало да се обменят хрумвания и да се търсят решения за положителното на България. "

Това сподели в предаването "Денят с Наделина Анева” по „ Канал 3 “ ръководителят на парламентарната група група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова. "Отново ще моля да няма политизиране на информация, изнесена от прокуратурата. Важно е политическите партии да запазят отдалеченост. Всяко политическо користолюбие в тази ситуация с шпионажа може да е доста рисково ", сподели още тя във връзка изнесената през днешния ден от прокуратурата информация за обвинявания в шпионаж ръководител на придвижване "Русофили " Николай Малинов.

"Има време до формалния старт на предизборната акция. Ако се нагнети ситуацията, ние си оставяме малка врата, да няма пленарни съвещания. Използвайки трибуната на Народното събрание за пропаганди, по никакъв метод няма да се отрази позитивно. Народните представители, които ще бъдат в избрани листи, могат с позволение да отсъстват за съответни събития, само че не могат да употребяват отпуск за това ", сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР