Разчитам, че всички са достатъчно отговорни да се придържат към

...
Разчитам, че всички са достатъчно отговорни да се придържат към
Коментари Харесай

Дариткова: Няма данни за преформатиране на управляващата коалиция

Разчитам, че всички са задоволително виновни да се придържат към съдружното ни съглашение за ръководство, което е към момента факт. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова. Поводът за коментара е решението за изключването на " Атака " от коалиция " Обединени патриоти ".

Даниела Дариткова бе безапелационна, че няма данни за преформатиране на ръководещата коалиция. " Ако има някакви проблеми, би следвало те да се решат от Коалиционния съвет ", сподели тя.

Дариткова уточни, че в ГЕРБ имат един принцип и той е да не се месят във вътрешните работи на други партии. " Би следвало всички разногласия те да решат сами между тях ", уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Припомняме, през вчерашния ден 25 юли, партия " Атака " бе изключена от Обединени патриоти. До раздялата се е стигнало поради множеството проблеми в обединяването.

От парламентарната група са изключили Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов, разгласи Искрен Веселинов.

Също през вчерашния ден вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи, че може да се предоговори общото съглашение или самостоятелни съглашения да решат бъдещето на дребната коалиция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР