Разбрахме за инцидента в събота в късния следобед. Майка му

...
Разбрахме за инцидента в събота в късния следобед. Майка му
Коментари Харесай

Проговори собственикът на фирмата, в която е работел загиналия в Партийния дом охранител

" Разбрахме за случая в събота в късния следобяд. Майка му ми звънна и ме попита дали имаме визия какво се е случило с момчето, тъй като не се е прибрал у дома след дежурството си. Имаме защита единствено през нощта от 7 - до 7 сутринта. Даниел беше измежду най-хубавите ни чиновници - доста мирен и доста добър. Ние също желаеме да стигнем до истината ". Това сподели пред Антон Хекимян по bTV Филип Чипев - притежател на компанията, където е работело момчето, което е намерено мъртво в шахта.

Той не си изяснява обстановката и твърди, че няма визия какво се е случило. Той изясни, че към момента няма информация от НСО по случая.

" Нямаме денонощна защита и няма по какъв начин да разберем по-рано какво е станало след 7 сутринта. Аз съм едноличен притежател и шеф. Охраняваме доста обекти, а това е единствено един от тях ", добави той.

Чипев обясни и каква тъкмо е връзката му със брачна половинка на зам.-министър Султанка Петрова.

" Съпругът на Султанка Петрова е мой прокурист. Има камера, само че мястото, на което е открит Даниел не е в периметъра й. От 7 до 9 той не е бил на работното си място, а е бил при защитата на НСО. Това не е публична информация. Нямам визия дали това е частна процедура ", приключи той.

Филип Чипев - притежател на охранителна компания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР