Разбрах за освобождаването си от съобщение, каза бившият военен министърНе

...
Разбрах за освобождаването си от съобщение, каза бившият военен министърНе
Коментари Харесай

Стефан Янев: Премиерът не може да ме уволни

Разбрах за освобождението си от известие, сподели някогашният боен министър

Не се усещам като неточност в кабинета. Той (б.р.-Кирил Петков) направи подстрекателство, че имам партия. Той не може да ме уволни. Аз бях освободен от Народно събрание. Нека поработи върху речника си. Това разгласи някогашният боен министър Стефан Янев пред bTV.

"Не се усещам отговорен, че съм приключил нещо неправилно. Българският народ видя какво се случи. Разбрах за освобождението си от известие. Заради една дума да искаш оставка на министър е... Това, което аз знам, е, че освобождението ми е обвързвано с това какъв е националният интерес. Имаме разнообразни визии с премиера. И това бе с струпване. Имал съм доста диалози. На сътрудниците министри съм обяснявал, че МО повтаря структурата на Министерски съвет. Когато те вършат промени, това е обвързвано и с МО. В МО има обучение, опазване на здравето, строителство и така нататък ", добави Янев.

"Никой министър в това държавно управление няма право на лична външна политика изключително по Facebook ", разгласи Кирил Петков, когато преди дни изиска оставката на Янев поради негов пост, в който той назова нахлуването в Украйна "военна интервенция ".

След това Янев разясни, че с тези си думи е цитирал съветския президент Владимир Путин.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР