Разбрах, че при задържането снощи Стайко Стайков отново се е

...
Разбрах, че при задържането снощи Стайко Стайков отново се е
Коментари Харесай

Гешев за ареста на Стайков-младши: Да смени репертоара

" Разбрах, че при задържането нощес Стайко Стайков още веднъж се е обаждал на телефон 112, че го отвличат. Явно при него става рецедив. Да смени репертоара и да измисли нещо по-свежо ". Така определеният за основен прокурор Иван Гешев разяснява в Бургас държанието на арестувания нощес в София Стайко Стайков - наследник на алкохолния необут Миню Стайков. И посочи, че времената на мутрите в България към този момент са свършили.

Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов Стайков е отказал да спомага при инспекция на брониран автомобил и негов конвой.

" Бил се качил в колата на стоп? В брониран автомобил и с въоръжени хора? Това аз го одобрявам като насмешка с сътрудниците ", разяснява той.

Гешев добави, че по делото за разкритите контрабандни цигари в Карнобат, за което бе арестуван Миню Стайков, следва внасяне на обвинителен акт в съда.

Попитан дали съгласно него е вярно профилираната прокуратура да проверява кмета на Несебър Николай Димитров за пазаруване на гласове Гешев отговори, че само наблюдаващият прокурор може да се произнесе.

" След като той по този начин е решил, аз го поддържам ", добави магистратът. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР