Разбра се че Мария Грубешлиева и Руменов са имали ученическа

...
Разбра се че Мария Грубешлиева и Руменов са имали ученическа
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова Най-После Срещна Зетя Си! Вижте Първи Снимки На Любимия На Муки

Разбра се че Мария Грубешлиева и Руменов са имали ученическа обич преди години. Но откакто приключили гимназия той отпътувал да си търси шанса в Съединени американски щати и бързо прежалил разлъката с Муки.

В продължение на 40 години новия шурей на Мутафова живял като същински плейбой. Два пъти се женил и имал два скандални развода. А и две деца от всяка една от дамите си. После почнал дасе среща с десетки американски. Но нямал непрекъсната връзка и най-после ги зарязвал. След като се върнал в родината не у липсвало женско внимание. Докато срещнал Муки много мадами се завъртяли към него. Именно по тази причина някои считат, че щерката на Стояна като нищо ще се окаже следващата численост в любовното тефтерче на позастарелия мачо.



Снимка: Ретро

Приятелки на Муки настояват, че тя е налапала въдицата. Павлин бил любезен любовник и благородник. Омайвал дамите с дарове, а Стоянкината щерка към този момент възнамерявала женитба.

Тя чукна скоро 67, само че не е зарязала мерака си да се види за повторно младоженка. Тя бе омъжена за грък предприемач. Но го заряза поради здравословните проблеми на майка си. Разделила се с него с цел да я гледа, а той не поискал за нищо на света да напусне родината си.

Муки гледала на срещата си с Павлин като на същинско знамение. Освен, че бил богат щял да пътува с нея и с майка й. А и щял ги вози с персоналната си кола, написа retro.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР