Разбити кабинети, разбита входна врата на общината – едно безобразие,

...
Разбити кабинети, разбита входна врата на общината – едно безобразие,
Коментари Харесай

Полицията трошила кабинети в община Стамболийски

Разбити кабинети, разрушена входна врата на общината – едно безсрамие, което се е случило.

Това сподели през днешния ден след вчерашната остра интервенция на профилирани полицейски елементи и Икономическа полиция в община Стамболийски кметът Георги Мараджиев.

Днес започнахме работа с жителите в 8 часа. Естествено, чиновниците са уплашени, само че те за повторно го претърпяват това нещо, разяснява Мараджиев. Единственото разтърсване ще бъде във финансовия и счетоводния отдел, откъдето са взети компютрите. Въпреки настояването ни да преснимаме някои документи, които са нужни за работата ни, това не ни беше позволено, сподели той.

Мараджиев посочи, че е бил разпитван с негови чиновници, само че няма повдигнато обвиняване.

Вчера при полицейска акция бяха осъществени обиски в дома на Мараджиев, във фабриката на сина му, както и в постройката на общината.

Депутатът от „ Възраждане “ Стоян Таслаков разгласи, че това се прави по негов сигнал за нарушавания на Мараджиев, част от които били за възлагане на публични поръчки.

За трети път към този момент се нахлува в дома ми, безусловно незаконосъобразно. Заповедта, която е подписана от Окръжен съд Пловдив, за изземване и инспекция на постройките, важи само за постройката на община Стамболийски, не и за дома ми, не и за дома на сина ми, където съумяха да нахлуят, сподели Мараджиев.

Служител на Икономическа полиция е декларирал пред снаха ми „ по този начин ще бъде, до момента в който не се научите за кого да гласувате. Следващият път не с пушки помпи, ще дойдем още по-добре въоръжени “, твърди кметът на Стамболийски.

Помолен да разяснява изказванията на Стоян Таслаков, който е и негов конкурент от предни локални избори, Мараджиев сподели: Той не ми е конкурент. Един човек, който събира 200 гласа и аз съм уредил жилище общинско на майка му и на сестра му да живеят и съм издал заповед за срутване на част от неговата нелегално издигната къща, не може да ми бъде конкурент.

Кметът на Стамболийски счита, че усвояването на евросредства и опцията да бъде разследван за това, няма нищо общо с тази, както той я дефинира „ политическа история “.

Община Стамболийски от 2015-2016 година няма нито един лев провиснал по европейски стратегии. Всичко, което се строи и се ремонтира в общината, е с помощта на средствата, дадени по ПМС-та от последното държавно управление на Борисов, безапелационен е Мараджиев.

Източник: Радио Пловдив
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР