Разбирам, че изпитват страх да изгонят руските дипломати, защото изпитват

...
Разбирам, че изпитват страх да изгонят руските дипломати, защото изпитват
Коментари Харесай

ГАМИЗОВ РАЗКРИ: Предложих на Булгаргаз по-евтин газ от руския - те мълчаха

Разбирам, че изпитват боязън да изгонят съветските дипломати, тъй като изпитват боязън за приходите си. На българските депутати приходите им са основно от корупция. Корупцията в България идва от Русия. Няма решение на нито един от фундаменталните проблеми. Това държавно управление не изиска да спре съветските далавери. Това сподели енергийният специалист Стефан Гамизов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Русия организира хибридни интервенции в България. Това с дипломатите е доста положително опрощение, с цел да не създадем нищо повече. Руският посланик може да е действен началник на разследваща клетка, да е правил злодеяния, само че подписите са български ", сподели Гамизов.

" Цялата ни страна е оплетена от съветски стопански зависимости. Никой не беше махнат от енергетиката през това време. Строят разнообразни централи. На всичкото от горната страна ни сервираха това нещо в този момент, а то трябваше да бъде свършено още при започване на войната. Руските пари хранят българската политика. Дори и износът на оръжия, който върви към Украйна отново е с помощта на Русия. Всичко в тази страна е поради проклетията на Путин. Миналата седмица бях Булгаргаз с публично удостоверение да им бъде доставен над 1 милиарда кубически метра газ, който не е съветски, а американски шистов газ, който е по-евтин от съветския. Това беше цялостно безмълвие по телефона, сега, в който схванаха, че това може да се случи ", добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР