Разбира се, всеки ще попита - кога?! Отговорът е -

...
Разбира се, всеки ще попита - кога?! Отговорът е -
Коментари Харесай

Фиеста с джакпоти над 7 260 000 лева от СПОРТ ТОТО

Разбира се, всеки ще попита - по кое време?! Отговорът е - тази неделя, на 31-ви май в 44-ти тираж на Спорт тото.

Истинско настъпление на огромни пари е квалифицирано в играта “Тото 2 – 6 от 49”, тъй като предстоящият джакпот е внушителната сума от 3 500 000 лв.. Ние каним шанса ви да се задейства, а дали ще го пуснете, решавате вие. Дали ще заложитеонлайн, в близкия тото пункт или онлайн на уеб страницата toto.bg няма никакво значение - значимото е да не подминавате възможностите си да станете най-новия тото-милионер на България. Минималният залог е един лев, а всеки който взе участие може да се окаже любимец на ориста и да грабне облага, която да вдигне завесата към финансовото благополучие.

Възможности за хипер облаги с онлайн
залози в СПОРТ ТОТО

Всеки мечтае за нехаен живот, както и да разполага с задоволително пари за най-смелите си материални стремежи. Ключът към тяхното реализиране може да се окаже прикрит в играта “Тото 2 – Зодиак”, в която непрекъснато ви чакат облаги до 3 000 000 лв.. Ако решите да се пробвате в тази игра и дадете единствено един лев, ще получите и ресто от 20 стотинки, което е изцяло задоволително да отбележите и три позиции за играта Тото Джокер. Съветваме ви да заложите и в нея, тъй като облагите и доближават до 40 000 лв.. Тази сума е изцяло задоволителна за порядъчен чисто нов автомобил или солидно самоучастие в закупуването на ново жилище.

Който мечтае за класическото трио „ къща, вила и автомобил “ има шансове да ги получи едновременно с
джакпотът до 500 000 лв. в играта “Тото 2 – 6 от 42”. Тази сложна за преброяване сума, можете да придобиете с най-малък залог от 75 стотинки, а когато спечелите ще си дадете сметка, че в Спорт тото и най-дребните монети могат да ви донесат големи облаги.

Разбира се, в 44-ти тираж ще продължи плодородната наклонност да печелите
бонуси, тъй като тотото знае по какъв начин да се отблагодари на своите правилни фенове. От 18:30 по Българска национална телевизия ще бъдат изтеглени 15 ваучера за отмора всеки на стойност 2000 лв. от акцията за преданост „ Всеки ден е Великден “. Това значи, че фантазията ви да видите „ офлайн “ Великденските острови може да се сбъдне или да посетите места, които сте гледали единствено на екрана. Печалбите можете да употребявате до декември 2021 година, тъй че направете каквото ви е на сърцето - ние можем единствено да ви дадем късмет да ги вземете. Освен това, на ход е и акцията „ Извънредни облаги плюс – облаги до безкрайност “. Участието в нея е обвързано с регистрация на талони от моментните лотарийни игри и ще продължи до 30-ти август. Първите двама късметлии ще бъдат ясни в неделя и ще завоюват надлежно 500 лв. и фотоапарат. И това е единствено началото! В акцията ще бъдат раздадени парични облаги до 5 000 лв., доста тв приемници, смарт часовници, таблет и преносим компютър. Талони за акцията можете да регистрирате на lottery.toto.bg.

Прекрасните изненади в неделя ще продължат със старта на акцията „ 63 години Тото Мания “, която е част от програмата за Лоялност Тото клуб. В нея сме подготвили 63 облаги по 100 лв.. Как можете да се включите в нея, ще разберете от 18:30 по Българска национална телевизия или на toto.bg.

Фурор от спомагателни облаги приготви тотото

Онези от вас, в чието сърце се е настанила вечно някоя очарователна русокоска, да не пропуснат да й подарят квитанции и талони за моментните лотарийни игри, тъй като 31-ви май е разгласен за интернационален ден на русокоските. Може би тъкмо вашата дама ще стане тото-милионер, а вицовете за русокосите дами ще бъдат попарени от могъщата мощ на седемцифрените облаги. Брюнетките също имат шансове да сграбчен
джакпоти на обща стойност от 7 260 000 лв.. Дайте им късмет - какво по-хубаво от това на Международния ден на русокоската да завоюва брюнетка? Ако питаме тях, това даже може би е заслужено.

Уважаеми мъже, хубаво би било и вие да си дадете шансове, тъй като за по-малко от пет лв., можете да си позволите да заложите във всички числови игри на тотото! Така че, всеки участник в 44-ият тираж на Български Спортен тотализатор има своите благоприятни условия да завоюва крупни суми. А рецептата е елементарна: постоянно присъединяване и щипка шанс!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР