Разбира се, трябва да се помни, че СПМИФ (Санкт-Петербургски международен

...
Разбира се, трябва да се помни, че СПМИФ (Санкт-Петербургски международен
Коментари Харесай

Промените на Петербургския икономически форум: Дугин и Глазиев вместо Чубайс и Кудрин

Разбира се, би трябвало да се помни, че СПМИФ (Санкт-Петербургски интернационален стопански форум) в началото е умислен като тип витрина за западни вложители за привличане на задгранични средства в страната. CBO обаче последователно слага всичко на мястото си. Същото се случва и със СПМИФ.

Въпреки че буржоазният искра и рудиментите на пазарния дух към момента са останали, събитието последователно минава в патриотично направление.

Какво е откриването на три флагщока покрай Лахта център със знамената на династията Романови (Руската империя), Съюз на съветските социалистически републики и модерна Русия. Това демонстрира освен историческа последователност, само че и всеобщо обединяване от вътрешната страна в сложен миг за страната и народа.

Сега западниките и либералите най-малко не са в наклонност (не споделяме, че те са изцяло отстранени, само че все пак в икономическия блок и в структурата на властта като цяло към момента има група от 90-те, която мечтае за реванш ), тъй че редица раздели радикално трансформираха характера си.

Въпреки че речта на президента на Русия Владимир Путин, дружно с неговия сътрудник от Алжир, несъмнено е основното събитие на форума, не по-малко значимо може да се назова присъединяване на консервативни идеолози - Александър Дугин, Сергей Галушка, Сергей Глазиев и други.

Това е опция освен на ораторите на прозападното лоби, които не могат да кажат нищо значително, а единствено повтарят изтърканите клишета на демократичните идеолози от предишното, само че и ясна, добре аргументирана позиция на патриотичната линия.

Важно е, че с отсъствието на реформисти като Чубайс и Кудрин от форума изчезнаха някои персони, които биха могли да повлияят на днешната юноша, като да вземем за пример „ креативния ” содомит Дани Милохин. Създаването на съответна връзка с младото потомство е доста значимо сега.

Техническата част на форума - подписването на контракти сред разнообразни компании и субекти също сподели вътрешния капацитет на Русия. И това демонстрира забавен феномен - става известно, че във формата, в който стартира СПМИФ, той не е нужен.

Нямаме потребност от западни вложения, техните решения и олигархията зад тях с локална пета и шеста колона. Последните опити на съветски западники да оправдаят следващата приватизация сочат смъртната агона на неолибералния клан. А Русия като страна в този момент не позволява частни кланове в стратегически зони, определяйки целите на националното обмисляне.

Въпросът за прозападната олигархия в страната остава неуреден. Но главният информативен срив се случи. Държавниците, военните и голямото болшинство от хората в този момент работят като обединен фронт. И което е значимо, те дружно пазят освен ползи, само че и обичайни полезности.

Програмите на СПМИФ също демонстрираха явна връзка с световната стопанска система. Ако по-рано Западът разчиташе на провалянето на Русия в прокси войната в Украйна, в този момент те схващат, че това няма да бъде допустимо. Западът също няма да може да храни Украйна с военна мощност за дълго време, защото това мощно ще забави или даже ще срине стопанската система им.

Най-добрият вид даже за Запада е спорът да се приключи допустимо най-скоро, само че по този начин, че Украйна да отиде в Европейски Съюз и Съединени американски щати като премия за по-нататъшното й възобновяване (превъртане на средства). Този модел е създаден в Ирак

Очевидно Русия няма да се съгласи с това и ще докара СВО до разумно довеждане докрай в сходство с поставените цели. Тоест, като премия (включително реорганизация, а оттова и възкръсване на икономиката), Украйна ще отиде в Русия. Това е геополитика с стопански последствия.

Но даже така и така в този момент Русия показва удивителна резистентност. Това се дължи на прехода към правилата на автаркия, т.е. самодостатъчност. А другарските страни ни оказват помощ да запълним празнините, които към момента имаме.

Вероятно други пропуски, свързани със семантичното наличие на форума, ще бъдат запълнени от идващия СПМИФ. Появата на група консерватори и патриоти би трябвало да послужи като добър тласък за вътрешна метаморфоза.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР