Разбира се, тези шест народни представители вече са си заявили,

...
Разбира се, тези шест народни представители вече са си заявили,
Коментари Харесай

Караянчева: Виждаме акции, които показват, че не е на мода политическият чадър

Разбира се, тези шест народни представители към този момент са си декларирали, че се отхвърлят от имунитета си и през днешния ден последният ще подпише документа, който ще пратим на основния прокурор, с цел да може да се възбуди наказателно гонене. Това разяснява в eфира на Българска национална телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка поискания от основния прокурор имунитет на шестима депутати.
По мотив проблемите с кворума в Народното събрание, Караянчева уточни, че мъчно се работи в такава конюнктура.
" Но като народни представители ние би трябвало да си вършим работата. Аз мисля, че играта с кворума не носи позитиви нито на опозицията, нито на ръководещите и в случай че сътрудниците, които напущат залата, си мислят, че от това ще получат по-голямо утвърждение, не, хората чакат ние да работим. Преди два дни споделих, че явяването на работа като народен представител в Народното събрание е морал и цивилен дълг ", акцентира Караянчева.
Показа се, че няма политически чадър, в случай че някой е направил, не мога да кажа закононарушение, само че нещо неправилно, разяснява ръководителят на Народно събрание. Виждате, че има и депутат от ГЕРБ и не може да се приказва за някакво политическо гонене, съгласно мен, изясни Караянчева.
" В последните няколко месеца виждаме акции, които в действителност демонстрират, че не е на мода политическият чадър. Защото в случай че имаше някакво гонене към избрани хора, нямаше да има и народни представители от ГЕРБ ", акцентира ръководителят на Народното събрание.
" Не добре " - по този начин съгласно нея ще се отрази това върху доверието към Народното събрание и рейтинга към него. " Достатъчно ние националните пред способстваме за това, дебатите се водят на личностна основа ", изясни Караянчева.
" Ще прикани сътрудниците от опозицията да идват на работа, да оказват помощ за кворума, тъй като в този парламент не се вземат решение проблемите единствено на гласоподавателите на ГЕРБ ", сподели Цвета Караянчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР