Разбира се, снимката на чашата на Тръмп е забавна. Но най-добрият принадлежи на някой друг.

...
Консерватори от цялата страна, които са обвинени в участие в
Коментари Харесай

Консерватори от цялата страна, които са обвинени в участие в заговор за кражба на изборите през 2020 г., се стичат тази седмица в затвора на окръг Фултън в Атланта, когато наближава крайният срок за предаване. Доналд Тръмп и неговите 18 съобвиняеми имат срок до петък на обяд, за да се предадат за повдигане на обвинение.

Забавен страничен ефект от подготвяното правосъдие (ако все още не е връчено) в този случай е набор от ниско- снимки на някои от най-мързеливите, най-предателските адвокати и служители на Републиканската партия на това поколение. Те са нелицеприятни, те са богати с потенциал за злорадство и ако ги отпечатате, ще станат страхотна игра на Guess Who? за Resistance Boomers.

Но кой успя да позира за най-добрия кадър досега? Нека направим оценка.

За тези, които са се слюноотделяли в очакване за този образ, може да е задоволително да видят лидера на този предполагаем заговор третиран като всеки друг обикновен престъпник. Но всяко подобно удоволствие намалява със знанието, че Тръмп вече продава стоки, украсени със снимката, представяйки предполагаемото си несправедливо преследване като повод за гордост. (Ню Йорк Таймс намекна в петък, че за поддръжниците на Тръмп тази снимка ще бъде ценена като тази на Мартин Лутър Кинг младши или Джон Луис.) Във всеки случай Тръмп очевидно е тренирал ъглите си за това момент. Верен на формата си, той избра да направи класическо лице на корав човек, с набръчкано чело и злобна уста, като малък акт на неподчинение срещу смиряващата машина на съдебната система. Да, да, разбираме. Но въпреки всичките му усилия, снимката му съдържа две напомняния за окончателната му смърт: бухналата му коса улавя всички сурови отблясъци, блести като ореол, докато кожата му остава матова и подобна на труп. Смъртта идва за всички нас.

*Запис на скреч.* *Стоп кадър.* Да, това е Джефри Кларк. Вероятно се чудите как се оказа, че той е обвинен в RICO за предполагаем опит да отмени резултатите от демократични избори. Е, той направи малко опа (уж се е опитал да накара Министерството на правосъдието да се намеси в резултатите от изборите в Джорджия), а сега е в истинска туршия! Тъпата полуусмивка на Кларк казва: „О, братко. Можете ли да повярвате, че отново „извадих Джеф“? Пълна гореща бъркотия тук! Adulting, amirite?“

Колебвам се да включа тази в обзора, защото нещо ми подсказва, че е една от онези прокълнати снимки с верижни писма, които носят сигурна смърт или разстройство на всеки, който я гледа. Но в духа на изчерпателността, ето го: екстатичното лице на обикновена херня, която нямаше абсолютно никаква причина да се забърква в престъпна кампания на мърляви републиканци, но избра да си пробие път право в центъра й, като се твърди, че се опитва да сплашване на избирателен работник, лъжливо обвинен в измама. („Вие сте безделник за парти, което трябва да подреди“, каза Кути, според запис на телесна камера.) Нейната марка като апологет на долните хора остава силна.

Карираната риза със спортно палтото е показателен избор тук. Чийли не е от тези сноби от Източното крайбрежие с техните костюми и вратовръзки. Той е добро старо момче от Джорджия — роден, израснал, образован и работещ. Той просто отказва да удостои офиса на шерифа с вратовръзка. И той ще се взре дълбоко в душата на тази проклета камера, сякаш е на билборд за адвокат за телесни повреди. Неговата собствена едноименна адвокатска кантора - която, да, е специализирана в телесни повреди - се представя като „Дръзка. Упорит. Уважаван.” Първите две със сигурност се натъкват на неговия булдог. Уважаван обаче? Съдебните заседатели са навън.

Проследява, че този човек е бил фалшив избирател на Републиканската партия в тази предполагаема конспирация, защото изглежда като герой, който не е играч в най-скучната видео игра в света. (Можете ли да се измъкнете от средния мениджмънт, като имате останали само два живота и три папки в Манила?) Все още полага всички усилия да се слее: косата му подхожда на костюма му, който идеално допълва фона на снимката на шерифския офис. Той е почти сигурен, че обвинението му няма да повлияе на политическата му кариера – той беше избран в Сената на Джорджия през януари 2023 г., дълго след престоя си като фалшив избирател, и може дори да не бъде отстранен, ако губернаторът на Републиканската партия Брайън Кемп погледне любезно на него тежко положение. Все още харесва шансовете си, но се опитва да не разклаща лодката.

Тя просто е щастлива, че е тук! Хамптън никога не е мечтала, че ще има шанса да участва в схема за кражба на избори от името на най-великия президент в американската история - и въпреки това, ето я тук, не само че е улеснила нарушаването на системите за гласуване, за които се е заклела защитават, но са изправени точно до самия човек! Всичко идва, Мисти!

Носейки празния поглед на дълбоко хипнотизирания, съчетан с бяла блуза без яка, Пауъл изглежда като член на верижния пушач на култа към края на света в The Leftovers, който е хванат за пристъп на вътрешен тероризъм. Челото й е спокойно и росно; усмивката й е отпусната. След като беше обвинен срещу дълбоката държава по пътя на интернет неграмотен бум, Пауъл е истински вярващ. Цялата тази снимка е част от красивия генерален план на Тръмп. Няма от какво да се страхувате.

Това спонкон ли е? Елис, която по някакъв начин, на 38 години, намери пътя си към това старческо престъпно предприятие, има празната, послушна усмивка и аптечен грим на инфлуенсър от ниско ниво, продаващ персонализирани бижута и чай за корем. Това е външният вид на милениал, чийто основен въпрос, след като влезе в голямо правно ду-ду, е „Как ще се впише това в личната ми марка?“ В социалните медии Елис споделя линкове към публикации в блогове със заглавия като „Джена Елис абсолютно РАЗТЪРСА своята снимка от окръг Фултън“; след като обвинителният акт беше освободен миналата седмица, тя туитна цитат от химн за запазване на вярата в мрачни времена – „дори така е добре с душата ми“ – изведено с шрифт за шаферка на Etsy. Отпечатайте го на затворническа чаша!

Кметът на Америка е единственият обвиняем, който е успял да хвърли смътно заплашителен поглед в снимката на чашата си. Едва повдигнатата вежда, изчезващите устни, прегърбената стойка, скалистото лице, очите, които са видели някои неща: той изглежда като мафиот и тъй като съм италиано-американец, мога да го кажа. Джулиани казва на прокурорите, че ако не внимават, той ще изпрати бандитите си чак до Ritz Carlton HVAC Repair Services, за да им даде бизнеса. За съжаление, те вече са на път да конфискуват иглата му с американското знаме.

Пичът ми е абсолютно ужасен. Той вече мисли какви унизителни прякори ще си навлече в килийния блок. (Cheese Bro е очевиден претендент, но съм сигурен, че затворената общност в Джорджия може да се справи по-добре.) Човекът в тази снимка получава уртикария, ако дори си помисли да разхлаби вратовръзката си; той припада, ако някой разроши косата му. Тази снимка е уловила мимолетния момент на един лошо изживян живот, проблясващ пред очите на хора. Трябва да е била висока скорост на затвора.

Шейфър има безсрамната, самодоволна усмивка на малко играч в консервативната политика, който най-накрая си проби път в национална новина. Това е лицето на мъченик, който вярва, че неговата жертва ще бъде щедро възнаградена в отвъдния живот от неговия създател (Тръмп). В платформата, известна по-рано като Twitter, където Шафър ретуитва молби от различни консервативни институции да дари на неговия фонд за правна защита, той направи своя снимка на новата си профилна снимка. Денят, в който е направена тази снимка, е най-добрият ден в живота му, който скоро ще бъде заменен от деня, в който е осъден на затвор за службата си на Тръмп.

Най-детайлното подобие на призрак, заснемано някога, на Latham снимката на чашата е силно преекспонирана - за правна отговорност! Моля, пляскайте. (И моля, дарете на GoFundMe на окръг Фултън за подобрена насочи и снимай.) Latham носи безпогрешното изражение на човек, който е смятал, че фотографът ще направи снимката, след като брои до три, вместо на три. Тя все още отрича, което обяснява защо носеше натоварена шарена блуза на голямата си фотосесия – разсейващ избор – вместо нещо по-изискано. Съдебната система не се интересува от нейния нюх.

Ой. Фотографът на фотографа със снимки трябва да се е погрижил за този човек, който на снимката има вид на учител по математика в средно училище, който е арестуван за някакво наистина отвратително престъпление. Може ли никой да не му е подал гребен? Предложи му да вдигне брадичката си? Посъветвахте ли го да се отърси от нервите по обвиненията и да се отпусне малко? Дадохте ли му риза да носи? (Затворът на окръг Фултън няма ли гардероб, пълен с резервни спортни палта, както правят в кънтри клубовете или каквото и да било?) Снимката е ужасна, но от друга страна, изглежда поне показва малко разкаяние.

За разлика от блясъка на Джулиани, блясъкът на Ийстман не съдържа заплаха от кръвопролитие. Вместо това, това е прозорец към разкъсаната душа на човек, чийто мозък възпроизвежда думите, за които се твърди, че са му казани от съветника на Тръмп Ерик Хершман, докато Ийстман се опитва да отмени изборите през 2020 г.: „Намерете си страхотен адвокат по наказателни дела . Ще ти потрябва.“ Снимката на Eastman е ярък пример за насилието на лошото осветление. Тъй като цялата светлина на снимката огрява едната страна на лицето на Eastman, това създава нещо, което един от моите колеги нарече „Snapchat-me-me-look-like-shit filter.“

Хол те видя от през фоайето на затвора на окръг Фултън и той наистина харесва вашето настроение. Той ще ви гледа подигравателно с тази лека усмивка, докато не се подложите на едночасово обяснение как Китай е хакнал термостатите на Nest, за да оправи изборите през 2020 г. за Джо Байдън, докато той ви обгръща с дъх на кафе. Огромната фигура на Хол дори не може да се побере на снимката, но има нещо изнервящо стеснително в изражението му. Вярвам, че терминът „heebie-jeebies“ е измислен, за да опише чувството, което вдъхва.

Има ли … Марк Медоус розово око? Или е бил на плачеща джага? Може би просто светлината на златния час на окръг Фултън пламна, за да подчертае всяка издутина и цепнатина по лицата на обвиняемите. Каквото и да е, Медоус изглежда уверен и решен да надхитри окръжния прокурор Фани Уилис, но румената му кожа и подпухналите му очи издават бъркотията в него. Той наистина, наистина не очакваше да се озове тук.

Някога опитвали ли сте се толкова силно да не заплачете, че окото ви да започне да потрепва? Майк Роман има. Лекият присмех, който можем да доловим на лицето му, изглежда прикрива панически писък, който бълбука под повърхността. Човек предполага, че като изследовател на опозицията Роман се вълнува от мисълта да извади снимки на хора, които иска да очерни. Тази снимка улавя момента, в който той осъзнава, че ще има свой собствен образ, който не е ласкателен, неизбежен.

Флойд е много ядосан. Единственият обвиняем, който не е получил споразумение за облигации предварително, той ще остане в ареста на окръг Фултън до второ нареждане - и на снимката му това личи. Като извършител на едно от най-странните предполагаеми странични престъпления от цялата тази предполагаема конспирация – той посредничи за среща между [проверки бележките] избирателен служител, лъжливо обвинен в измама, и някогашен публицист на Р. Кели и Кание Уест – Флойд изглежда така, както си мисли той заслужаваше по-добра сделка. Хайде, той има връзки с кралски особи! (Доналд Тръмп, а също и някогашен публицист на Р. Кели и Кание Уест!) Присвитият поглед на Флойд казва: „Напълно (уж) нападнах агент на ФБР. И ме държите, защото съм резервирал конферентна зала?“

За да накарате цялото това изпитание да се почувства още повече като вечеря с мистериозно убийство, ето един свещеник! Този лутерански свещеник пропътува целия път до Атланта от предградията на Чикаго през декември 2020 г., за да сплаши избирателен работник, лъжливо обвинен в манипулиране на вота за Джо Байдън. Сега той се надява духовната му яка – която не винаги носи, но, разбира се, е надяната за снимката – ще подскаже, че той просто е искал да предложи на този избирателен служител нежни, подкрепящи пасторски напътствия. В кадри от полицейска камера пред къщата на работника Лий каза, че просто иска „да разбере малко истина за случващото се“. Много решителен и малко обезпокоен, леденостудените очи на Лий казват: „„Истината“ ще ме освободи!“

Колкото и дива да е снимката на Тръмп, той не е категоричният победител тук. Като цяло, като се има предвид изражението, гардероба, осветлението и видимата вярност към Тръмп, това трябва да е Сидни Пауъл, уважаваният адвокат, превърнал се в ответник на RICO. Тя не е ефектна в това, но явно се наслаждава на процеса – известността, комплексът на жертвата, трайната близост с Тръмп. В този лов на вещици тя е твърде щастлива, за да изгори.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР