Разбира се, радвам се, че зрителите ме оприличават и на

...
Разбира се, радвам се, че зрителите ме оприличават и на
Коментари Харесай

Лазар от „Дяволското гърло“ – българският Том Харди

„ Разбира се, веселя се, че феновете ме оприличават и на Том Харди. Той е огромен артист. Хубаво е да има сходни асоциации стига да не се трансформират в самоцел. Аз не се пробвам да последвам неговия имидж “, показа артистът Мак Маринов пред водещите на „ Плюс – Минус. Коментарът след новините ".


За ролята в сериала той разяснява: „ Разпознават ме по улицата и незабавно стартират да ме разпитват. Но аз изрично отхвърлям. Хубаво е някой да те поздрави за добре свършената работа. Всяка роля изисква особена конфигурация, тъй като всеки от нас носи доста персоналности в себе си. Въпросът е да се настроиш по този начин, че да паснеш на съответния воин. Освен това аз и Лазар не сме прекомерно разнообразни. Аз съм израснал със същите тези книги по същите тези планини, тъй че не ми беше изключително мъчно да се превъплътя в тази роля. Участието ми в „ Дяволското гърло “ е огромен късмет за мен като млад артист. Да те извикат директно след дипломирането е изключително самопризнание. “

За сантименталните офанзиви от страна на нежния пол, по какъв метод са свързани Лазар и екранната щерка на Теодора Духовникова – Павела Апостолова и кой е килърът в „ Дяволското гърло “, вижте във видеото на „ Плюс – Минус. Коментарът след новините ".

Не пропускайте епизода довечера в 22.00 ч., в който ще имате опцията да видите същински барети в акция.

Актуални новини ще откриете на  и на формалната страница на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР