Разбира се, едно от най-логичните неща след сватбения ден е,

...
Разбира се, едно от най-логичните неща след сватбения ден е,
Коментари Харесай

Къде Хари и Меган ще изкарат медения си месец

Разбира се, едно от най-логичните неща след сватбения ден е, да се отправим на меден месец. Или най-малко за нас... хората, които нямат благородническо родословие.

Принц Хари и Меган Маркъл ще се насочат на меден месец, само че не незабавно след сватбата си на 19 май, а малко по-късно, оповестиха от кралското семейство.

Най-страхотните младоженци! ❤️❤️❤️ #instaquote #instagramers #insta #instagood #instagram #instapic #instawedding #wedding #weddingdress #kensingtonpalace #kensington #princeharry #meghanmarkle #kensingtonroyal #royal #royalfamily #instagramers #instalove #instaphoto #weddingphotography @theroyalfamily @kensingtonroyal

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on May 21, 2018 at 8:26am PDT

Наложило се е обаче пътуването да бъде отсрочено със седмица, защото няколко дни след бракосъчетанието, което вълунва освен Англия, само че и целия свят, следва публично събитие, на което Хари и Меган би трябвало да участват.

Това не пречи на поклонниците им да се вълнуват към идното сантиментално странствуване и да гадаят накъде ще се насочат новите херцог и херцогиня на Съсекс, а на букмейкърите - да одобряват залози за евентуална дестинация.

[#picoftheday]

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР