Разбира се, че Свети Валентин не е единственият ден, в

...
Разбира се, че Свети Валентин не е единственият ден, в
Коментари Харесай

Горещ секс за Свети Валентин

Разбира се, че Свети Валентин не е единственият ден, в който да вършим секс с обичания човек. Но приятният свършек на вечерта на 14 февруари е някак наложителен. А и празникът е мотив да разнообразим интимните прекарвания с нещо друго от нормалното.

По противоположен ред

Със сигурност ще има много разочаровани, които на следващия ден ще се оплачат, че са останали " на изсъхнало " точно на Свети Валентин . Това не е по никакъв начин изненадващо, в случай че програмата за вечерта включва вечеря на открито и по коктейл в бара за край.

Все отново, през днешния ден е работен ден, а цялото лутане уморява в допълнение. След щедро (но надяваме се и романтично) похапване, нищо чудно силите напълно да ни изоставен и да нямаме предпочитание за друго, с изключение на да се наспим.

 Снимка 340188

Затова сексолози поучават палавите осъществявания да бъдат не черешката на тортата, а предястието. Задоволяването на валентинския полов апетит преди неизбежния хранителен е в действителност добра концепция.

Да си поиграем

Още не е късно да отскочим до някой шегаджийски магазин и да се сдобием със секс зарчета или секс рулетка . На дребните дървени кубчета са изобразени разнообразни пози, както и местата, където би трябвало да ги тестваме.

Секс
рулетката пък ще ни остави за нула време без облекла. Който не познае, смъква по нещо. Същият резултат може да реализираме и с положителната остаряла игра на " шише " , като вместо целувки се даряваме с панорама към голите си тела.

 Снимка 340173

50 нюанса

За по-напредналите има и по-хард игри . Независимо дали сме почитатели на еротичната кино поредност или не, все може да си откраднем някоя и друга концепция за незабравимо прекарване на свети Валентин.

Белезници, превръзка за очи, бич или секс играчка. Всичко е въпрос на избор и разкрепостеност. А секс магазини към този момент има под път и над път ( и работят до късно).

Сладко, по-сладко

Класика в жанра са ягодите, сметаната и шоколада. Ако до момента сме ги приемали единствено като храна, време е да преобърнем своите показа , както и тези на половинката. Първо ще си набавим малко калории, а по-късно сигурно с лекост ще ги изгорим.

 Снимка 340184

Промяна в проекта

Мястото също е от значително значение са страстта и адреналина. Ако сме привикнали сексът да се прави в спалнята, директно преди да се отнесем в страната на сънищата, то няма да ни е мъчно да разбием рутината .

Независимо дали просто ще го създадем в друга стая, или пък ще рискуваме в колата, сигурно няма да съжаляваме. А и все в някой хотел ще има свободна стая за след няколко часа. Тръпката е обезпечена.

 Снимка 340186

Професионално

Да се впуснем в дебрите на порно промишлеността няма да ни коства нищо, не изисква и предварителна подготовка. Но в случай че не сме го правили до момента, сигурно ще си подсигуряваме нов тип прекарване.

По ноти

Ако концепцията с филмите за възрастни ни идва малко допълнително, то може да заложим на плейлист със секси песни, които ще разгорещят пристрастеностите и преди да сме стигнали до леглото (въпреки че се разбрахме друго!).

 Снимка 340178

Независимо дали приказваме за обичани песни, или безконечни класики в региона, за няколко минути може да спретнем своята златна сбирка или да се възползваме от усета на някой различен. Подсказка - песните на The Weeknd.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР