Разбира се, че принцесата на Уелс работи от вкъщи по

...
Разбира се, че принцесата на Уелс работи от вкъщи по
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън тихо се връща на работа с проект за грижи за деца, който е близък до сърцето й

Разбира се, че принцесата на Уелс работи от у дома по своя план от ранните години за възстановяване на живота на бебетата.

42-годишната Кейт се връща към естествения си живот след коремна интервенция в Лондонската клиника, която сложи трима чиновници под следствие, откакто тази седмица стана ясно, че сигурността на кралската персона е била нарушена.

Но бъдещата кралица в този момент постепенно се връща на работа и през днешния ден би трябвало да бъде оповестен отчет в нейния Кралски фондационен център за ранно детство, който финансира тестване на инструмент за наблюдаване на бебета. Устройството е настроено да се употребява от здравни гости, с цел да усъвършенства метода, по който те виждат признаци на обществено и прочувствено развиване при дребни деца.

Дворецът Кенсингтън удостовери, че принцеса Кейт е била осведомена за нейната акция и „ извънредно позитивни ” резултати от изследване, въодушевено от нея. Съобщава се, че представител на двореца Кенсингтън е споделил: „ Принцесата е била обновена пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР