Разбира се, че бизнесът трябва да е национално отговорен, но

...
Разбира се, че бизнесът трябва да е национално отговорен, но
Коментари Харесай

Предприемач: Извращаващо е хората, които не работят да получават пари

Разбира се, че бизнесът би трябвало да е национално виновен, само че се основават рефлекси, че хора, които не работят, би трябвало да получават пари, а това е извращаващо.
Такова сподели в утринния блок на bTV предприемачът Красимир Дачев.

" Вижте, европейският пазар се разсънва, ние доста бързо ще излезем от рецесията, само че страната трябваше да даде помощи на положителните данъкоплатци, тъй като тези, които в този момент ще получат средства, ще ги намерите в кръчмите след 20 дни``, добави още той.

По думите му икономическите ограничения, подхванати от страната, са в действителност положителни. " Проблемът стартира с детайлите и по-точно тогава, когато бе препоръчано да плащаме за неработене. В последна сметка по-добре е да се заплаща за работа, в сравнение с за неработа. Това го имаше при социализма да не работиш и да взимаш пари "

" Самоосигуряващите се обезпечават единствено за пенсия, само че не и за безработица. Става въпрос за един дребен кръг от хора от към един милион работещи и в този момент внезапно всички фондове желаят да взимат от тях. Въпросът е разпределението на средства да става етично за лоялните платци``, показа Дачев.

" Най-бързо ще се възстановят туризмът, хотелиерството и ресторантьорството. Не е станала драма, би трябвало да мислим малко по-позитивно. Дали постепенно или бързо, всички би трябвало да се разболеем. Не би трябвало да сме толкоз черногледи, неслучайно страната ни е давана за образец от всички``, уточни най-после предприемачът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР