Разбиха колата на златното момиче на България Ренета Камберова. Посегателството

...
Разбиха колата на златното момиче на България Ренета Камберова. Посегателството
Коментари Харесай

Грозно посегателство срещу златно момиче на България, има задържан!

Разбиха колата на " златното момиче " на България Ренета Камберова. Посегателството против безспорната международна шампионка по художествена гимнастика и бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016 се случва нощес пред дома на грацията в Пазарджик, написа Блиц.

``
реклама

Рени разгласява фотография в обществената мрежа " Facebook ", показвайки вредите по БМВ-то си, откакто с смут открила, че е със счупено стъкло на предната лява врата. 

Както след всеки работен ден, когато е в родния си Пазарджик, и нощес грацията паркирала на същото място пред дома си. За благополучие, Камберова се е разминала с още по-голяма нерешителност, откакто не е била в колата сега, в който е била разрушена. Нападателят хвърлил камък, счупвайки стъклото.

Световната шампионка по художествена гимнастика открила, че нищо не е откраднато от автомобила й.

Нападателят, който е прочут на полицията в Пазарджик, защото е престъпно проявен, е арестуван за 24 часа. Органите на реда го заловили в нетрезво положение единствено минути, откакто с камък счупил стъклото на автомобила на Камберова.

" Много неприятно, не съм го очаквала... ", разяснява Рени. 

Вече повече от година тя сполучливо ръководи спорта в родния си град. Работата на обичаната на всички места шампионка е обвързвана с непрекъснати пътувания, като Рени всекидневно е зад кормилото на автомобила си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР