Разберете защо най-добрите крипто монети, които да държите за пасивен

...
Разберете защо най-добрите крипто монети, които да държите за пасивен
Коментари Харесай

Топ крипто монети за пасивен доход: Solana, XRP и нов токен с висока възвръщаемост на инвестициите

Разберете за какво най-хубавите крипто монети, които да държите за въздържан приход, може да са Solana, XRP и един завладяващ нов токен.

Пазарът на криптовалути навлезе в следващия стадий на агресия, като доста алткойни може да набъбнат доста. Поради това доста вложители търсят алткойни, които да държат, с цел да генерират въздържан приход.



В тази публикация ще обсъдим за какво Solana, XRP и Everlodge са три страхотни алткойна, които може да са добра алтернатива.

Бившият изпълнителен шеф на Goldman Sachs даде целева цена за Solana

Solana остана най-добре представящата се валута през цялата 2023 година От началото на годината цената на монетата Solana, SOL, се е повишила с повече от 300%. Докато някои анализатори чакат оттегляне от $41.5. Макроикономическият гуру Раул Пал също показа своята целева цена за SOL.

Бившият изпълнителен шеф на Goldman Sachs дефинира своята прогноза, че токента може да се увеличи с сред 1,097% и 2,294% от актуалната цена на Solana при идващото разширение на пазара. В изявлението Пал предвижда, че SOL може да се повиши до $500 и даже $1,000, според от това по какъв начин ще се развие идната пазарна агресия.

Той изясни още, че мрежата на Solana се усъвършенства дружно с положителната общественост. Неговите настроения бяха споделени от няколко институционални вложители, които поддържаха Solana през 2023 година Според последния отчет на CoinShares, от началото на годината Solana е привлякла над $109 милиона – на второ място след Биткойн.

Ripple може да реализира съглашение скоро, упованията за XRP нарастват

Не е изненада, че XRP на Ripple се трансформира в една от най-хубавите алткойни за държане. Крипто юристът Джон Дийтън неотдавна разгласи , че искът на SEC против Ripple може скоро да реализира съглашение. Дийтън беше оптимистично надъхан, заявявайки, че съглашение от $20 милиона или по-малко ще бъде в интерес на Ripple.

Освен това Националната банка на Джорджия разгласи , че Ripple е определен за софтуерен сътрудник за нейната пилотна CBDC стратегия. XRP получи и утвърждение в Дубай монетата да се употребява от компании, лицензирани от Международния финансов център на Дубай (DFIc).

Тъй като тези позитивни развития се натрупаха, анализаторите са оптимистично настроени за XRP. Те предвиждат, че защото полезността на монетата ще се усили, то цената на XRP също би трябвало да се повиши. Освен това, с отчетите за евентуално първично обществено предложение на Ripple, се предвижда цената на XRP да доближи нов исторически връх над $3.

Everlodge прави стъпки в посока децентрализиране на вложенията в недвижими парцели

Новият план, който е в устата на доста крипто вложители, е Everlodge (ELDG). Уникалното позициониране на Everlodge в областта на вложенията в недвижими парцели е причина за бичите настроения. Everlodge показа блокчейн пазар за недвижими парцели , с цел да направи вложенията в недвижими парцели по-лесни .

Освен това пазарът ще направи вложенията в парцели като хотели, първокласни вили и ваканционни жилища по-евтини и по-достъпни . За да се реализира това, парцелите ще бъдат цифровизирани и ще бъдат издадени като NFT-та на платформата Everlodge . Данните за собствеността на всеки парцел ще се съхраняват в метаданните на съответните NFT .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР