Разберете кои са 4-те грешки, които ви пречат да достигнете

...
Разберете кои са 4-те грешки, които ви пречат да достигнете
Коментари Харесай

Вегетарианството не винаги води до отслабване

Разберете кои са 4-те неточности, които ви пречат да достигнете задачата.

Според редица изследвания, в случай че изберете вегетарианския метод на живот, даже без да упражнявате, ще свалите няколко килограми.

Причината? След приема на вгетариански ястия, организмът гори повече и по-бързо калории. Следователно, диетата, учредена на зеленчуци и растения, може да се употребява за метаболизмът да се забърза.

Колкото и ужасно да звучи тази вест, има няколко “капана ” при вегетарианството, които ще ви отдаелчат от мечтаната фигура и килограми.

#Не търсете артикули, предопределени за вегетарианци.

Във от ден на ден супермаркети ще откриете секция за вегетарианци и надлежно други възможности на хот дог, сладолед, бисквити и така нататък Проблемът при тях е, че са наситени с доста калории и захар, и по този начин има възможност даже да усилят тежестта ви. По-добрият вид е да заложите на свежите храни като зеленчуци, плодове, бобови култури, семена, както и на тези с наситени (но потребни!) мазнини – авокадото.

#Не прекалявайте със сиренето.

Ако сте по-придирчиви към зеленчуците, несъмнено залагате на сиренето и кашкавала. Чедърът, да вземем за пример, съдържа 4 пъти повече калории и 9 пъти повече мазнини спрямо пилешките гърди, по тази причина бъдете по-внимателни с потреблението му. Заложете на органичните други възможности, както и на нискомаслените.

#Не пропускайте протеина.

Много постоянно в менюто на вегетарианците отсъства протеина, а той е от извънредно значение, в случай че се пробвате да отслабнете. Протеинът поддържа мускулатурата ви и забързва метаболизма ви, тъй че се постарайте да взе участие постоянно в ястията ви. Така да вземем за пример, киноата съдържа 8 гр протеин, лещата 17, а една порция тофу – сред 9 и 11 грама.

#Не пийте сока на плодовете.

Голяма част от вегетарианците обичат да смесват плодовия фреш със зеленчуци, само че казусът е, че една чаша прясно изцеден сок няма да ви засити, а в същото време с това ще съдържа много калории. По-добрата алтернатива е да се храните с пресни плодове и зеленчуци, защото по време на яденето им, до мозъка ви доближават повече сигнали, че сте сити, в съпоставяне в случай че ги изпиете.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР