Разберете дали планетите са на ваша страна в любовта за

...
Разберете дали планетите са на ваша страна в любовта за
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп-Нова любов, романтика и приятни вечери за зодии


Разберете дали планетите са на ваша страна в любовта за интервала 13-19 ноември. Ето какво споделят звездите за връзката ви.

Овен

Ако сте сами и нямате сътрудник, тази седмица може да започнете да се съсредоточавате повече върху намирането на верния човек.

Ако се чувствате подготвени, изцяло е допустимо да се появи страхотна опция за позитивна смяна в любовния ви свят.

Телец Вие несъмнено сте блъснали джакпота с вашата връзка! Вероятно към този момент се наслаждавате на сладки, любящи трептения с някой специфичен човек. Тази седмица ви чакат звездни и сантиментални мигове. Никога не сте се чувствали по-добре в любовен проект.

Близнаци

Все още нямате гадже? Сега е най-хубавият миг да привлечете любовта към себе си. Работете върху себе си и развиването на духовното, прочувственото и физическото си положение. Бъдете грижовни към себе си и към всички останали.

Рак

Вие сте благословени! Имате особено магическо привличане към любовта. Можете да се благодарите на щастливите и експанзивни мигове, които ви предстоят тази седмица.

Лъв

Романтиката, за която мечтаете от много време, към този момент е пред вас. Истинската обич е вашият смисъл, който търсите. Определено очаквате от колегата си постоянни и съществени връзки.

Дева

Разговорите за обич, взаимоотношения и фамилиарност в никакъв случай не са били по-лесни. Изведнъж се чувствате по този начин, като че ли всички стени сред вас и колегата ви се срутват и вие сте подготвени да разкриете това, което в действителност мислите, чувствате един към различен.

Везни

Тази седмица ви чака значим диалог с вашия обичан, който ще има извънредно позитивно въздействие върху развиването на връзката ви. Въпреки че държанието на колегата ви може да ви се коства необичайно, не се втренчвайте в това, а се настройте на положителни талази.

Скорпион

Скорпиони, вие безусловно сте най-щастливият знак на цялата земя тези дни. Определено се чувствате уверени, обичани и щастливи. Тази седмица любовните вероятности пред вас ще блеснат още по-ярко и отпреди.

Стрелец

Може да имате скришен обожател и тази седмица ще разберете кой е той. Ако сте обвързани, помислете повече за колегата си, тъй като вашата връзка има потребност от фамилиарност. Предстоят ви забавни мигове в съкровен проект.

Козирог

В обществения ви кръг ще се появят нови, забавни лица, които ще ви създадат положително усещане. В сантиментален аспект ви чака хубава вероятност. Може би ще срещнете някой, който ще завоюва сърцето ви.

Водолей

Вашият обичан може да бъде инструментът ви за професионалното ви нанагорнище тези дни. Тази седмица любовта и бизнесът ще вървят ръка за ръка. Късметът и в двете връзки ще ви сполети.

Риби

Има доста аргументи да се влюбите в някого. Тази седмица, в случай че сте в една връзка, вие сте задоволително благословени, с цел да бъдете с някого, който цени мозъка колкото тялото ви. Вашият сътрудник е този, който ви дава мощ и ентусиазъм.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР